3D tv

Godmorgon.

Igår så skulle jag som sagt handlat julklappar. Men icke sa Nicke. Jag handlade bara åt mig själv.
Hitta en väska från Steve Madden och en tröja från Micheal Kors! :) Bra köp... Men nu måste jag börja spara pengar. Måste först och främst skicka hem paketet så det hinner fram innan jul!

Var grymt trött igår efter att ha gått så mycket. Så jag satte igång A christmas Carol och gottade i mig en chipspåse och en ben and jerrys. Testade Cinnamon Buns. Skit god tyckte jag! SOUTHHAMPTON here I don't come... hahah

Idag så ska jag hämta upp barnen. Ska gå med dom till parken direkt eftersom jag inte gick ut och träna imorse. Kändes lite onödigt tyckte jag eftersom jag ändå ska gå med en barnvagn i nästan två timmar :D

Tänkte berätta att vi har en 3D tv!!! Längtar tills jag får testa och se om det är bra också! :) hehehe

ledig idag

Godmorgon!

Igår var en till väldigt lugn och enkel dag på jobbet. Barnen kommer hem ungefär vid ett och vi gick upp på en snoozepromenad vid halv två. Barnen är ofta trötta efter skolan så Maggan vill att dom ska vila lite. Så jag tog vagnen och gick ut och gick med dom i 1 h o 45m. Som vanligt är det bara Declan som somnar och Madeleine vill leka. Kunde gå i tshirt hela dagen igår.. När ska det bli kallt? Eller ska man inte tänka så? Jag vill ju verkligen ha snö på jul!

När klockan blir fyra så badar vi oftast så det inte blir så stressigt efter maten. Vid fem äter vi och vid halv sju går vi ochh lägger oss. Så jag slutar när dom somnar!

Så idag blev det lite ändring av schema. Så jag är ledig. Ska passa på att julhandla lite!! :D

Julmusik

Jag älskar julen. Men det är svårt att känna att det är julafton om mindre än en månad när man ska springa i shorts och tshirt ute.. Haha. Jag försöker mysa till med julmusik och sånt men det är riktigt svårt.
Lekar secret santa också för jag erbjöd mig att gömma barnens julklappar på mitt rum. Så på mina två hyllor i rummet är det smockfullt med julklappar, blir lite sugen på att kolla på dom!! ;D

Har önskat mig alla Harry Potter filmerna av mamma nu. Var specialpris på cdon :)
Body shop har ett erbjudande idag att handla 3 varor för 30 dollar. Så jag kan köpa 3 varor som kostar typ 25 dollar var, men det blir ändå bara 30 :) Ska be Maggan om hjälp sen!

Värsta random inlägg men........ JA JUSTE, Emma.... Fick reda på att du lånat mitt nya linne från monki.......................... .. .. .. ... .

helt sjukt!

SKY ROOM in my heart! Jag och Josefin drog ju som sagt ut igår. Och vilket ställe vi kom till då. Det var ett rooftop ställe med Empire State Building i bakgrunden. Mycket trevlig kväll och så fick man träffa många nya personer!
Mådde lite sådär idag.. Skulle varit grymt med en kebab eller något... men nej.



Har pratat med mina värdföräldar om hur sommarn blir nu också! Kristin och Jennifer you're in for a treat! :D :D :D

Thanksgiving Day Parade

Tjenare!
Just nu sitter jag hemma hos Josefin och chillar medans hon är med barnen och köper ballonger.
Dom har senaste dagarna har varit så kul. Att bara kunna chilla med en kompis. Jag är så glad att jag och hon träffades på ambassaden den 13 september! Och att jag flyttade till NYC så vi kunde hänga.
Hon kom i onsdags kväll till mig och vi käkade chicken faijtas och sedan gick vi ut en sväng. Ballongerna till paraden hade redan blåsts upp så vi gick förbi dom lite. Jag var så jäkla mätt att jag visste inte var ag skulle ta vägen så vi gick hem efter ett tag. Började kolla på Water for Elephants.. Men vi insåg snabbt att vi skulle upp vid halv sex och klockan var redan tolv då.. Så vi gick till sängs.
Vi vakna vid halv sex och gorde i ordning oss. Vi ville vara uppe tidigt så vi fick bra platser på paraden. Vi gick väl ungefär vid sju till starbucks. Åtta började vi typ leta efter ett ställe att stå på. Tillslut hamna vi på 72nd street och hade helt okej platser. Paraden börade vi nio och ballongerna började komma. Såg inte människorna som gick men allt eftersom så kom vi närmare och närmare. Jag stod ett tag på en subway ingång och såg riktigt bra. Men när det började närma sig slutet på paraden var vi framme vid husets kant. Så vi var skit nära :D Jultomten var så klart bäst!
Sen efter paraden kila vi lite hemma hos mig och så, sen åkte vi för att äta Thanksgiving dinner hos Josefins värdfamilj. Dom var så snälla att buda in mig också :) Det var mycket goda saker. Men turkeyn och potatismoset var det godaste.. haha. Efterrätterna var det inte heller några fel på. Lika mätt idag igen...
Vi åkte sen till ett apotek som har typ allt och köpte hårfärg till josefin. Så vi slingade hennes hår. Vi tänkte åka till Mallet eftersom Black friday börjar.. Men det öppnade fyra imorse... Så vi sket i det. Men n när hon har slutat jobba ska vi åka dit. KOmmer vara helt crazy!!!! Och ikväll... (Josefin vet inte än hehehheh) Så ska vi FESTA!!
Ska bli så jäkla grymt kul!!!! :D :D:
(BILDER FÅR NI KOLLA PÅ FACEBOOK, DOM VILL INTE LADDS UPP)

Breaking Dawn

Tjenixen!
Ställde klockan på nio idag och skickade iväg ett sms till Josefin. Hon var inte på väg in än så då hade jag tid att fixa iordning mig. Vid elva slaget åkte jag över till East Side och gick till Body Shop för att hämta ut en av mina 6 veckors gåvor. Fick en body lotion!! :D Så det var kul. Bestämde mig sen för att åka hem och byta skor.
Hade på mig mina nya och kände mig riktigt snygg, men jag skulle nog inte pallat gått i dom hela dagen.

Kom hem, prata lite med mamma på face och sen slängde jag i mig lite soppa. Var nere på stan runt ett kanske. Mötte upp Josefin på någon gata och vi riktade våra fötter mot svenska kyrkan.. Vi gick lite fel, trodde det låg på 41th men det gjorde det icke. Tog dock en väldigt snabb tur in på New York Public Library. Sen hitta vi kyrkan och vi var lite fort ut där ifrån som vi kom in. Men vi var där i alla fall. Sen satte vi oss och käka lite grann.
Gick mot Central Park och sen hem till mig. Vi bestämde oss för att se Breaking Dawn så vi åkte ner till Broadway 68th st. Filmen var under alla förväntingar enligt mig.. skrattade liksom till den... Får nog se den en gång till.. Men jag är bara så besviken på hur berättelsen har blivit.. Vill ju att det ska vara den här love triangel mellan dom.. JACOB asså <3 haha... Aja..

Ska kanske till Josefin nu på torsdag eftersom jag är själv :D Så jag hoppas verkligen det, för hon har Ikea där och jag behöver shoppa lite saker :D
Lite skönare skor. Mina nya vita converse hihi


Gossip Girl

Tjenare Upper East Siders!
Nej men godmorgon Sverige.. haha :D
Idag har jag varit på en guidad tur om Gossip Girl. Det var jag, Ebba och Sejla som åkte på den. Vi hade mest tur faktiskt, för vi trodde att en tur började vid tre, så vi gick och leta efter ett ställe att käka när vi av en slump hamnar där bussen står. Så vi gick och frågade och då visade sig att det var bara den som gick idag och en imorgon. Så vi hoppa på bussen direkt. Stackars Ebba och Sejla hade inte hunnit ätit frukost.

Vi fick se massa ställen där dom har spelat in. Allt är verkligen bara över parken för min del så det kändes lite bortkastat med pengarna, men vad gör det om 7 dagar när man får lön? haha Det var kul också att få lite mer inside om serien. Självklart kom jag på nyss att jag slängde lappen där alla adresser stod om man vill besöka allt igen. Men ska skriva på guidens facebook så kanske jag kan få dom av henne!

Sedan käka vi på Applebee's vilket var riktigt gott och desserten var ännu godare! Men nu är det nog spenderat pengar på mat för ett tag... haha. När Sejla och Ebba åkt hem skulle jag också göra det. Men fick se att H&M hade öppet till elva så jag smet in dit. Hitta självklart ett par skor och en stickad tröja.....
Skor

Mer bilder finns på facebook!!!!

 


Mamma fyller år ♥

Ja må hon leva!!! Min älskade mamma Tuss fyller år idag!
Grattis mamma!!!


Dagen har gått förbi fort. Började vid tio. Slängde in lite tvätt och lite mer tvätt. Har tvättat hela dagen.
Gick och hämta Declan och Madeleine, D somna i vagnen så jag och M tvätta lite och måla naglarna medans han sov. Sen har vi lekt lite, skrivit en liten önskelista och badat. Jag är ledig nu i helgen så det är skönt.
Tänkte gå och kolla på bio.. Twilight!! <3 men jag orkar inte. Ska se om jag kan hitta någon bra film på netflix! :)

(Inga besökare idag? Det var konstigt eftersom jag brukar ha några iaf!) hehehehe

fullspäckad dag!

Hej!
Igår så träffade jag Julia och vi gick och käka på Starbucks, satte oss i parken och käka i och för sig. Sen bestämde vi oss att vi skulle ta vara på tiden eftersom hon åker hem nästa vecka och imorgon kommer hennes föräldrar, så vi bestämde oss för att kolla på bio. Vi åkte ner till Broadway 68th st och köpte biljetter till Like Crazy. Här i stan är det lika dyrt att gå på bio som i Sverige. Sen jobbade jag några timmar. Vid åtta drog vi ner till Columbus Circle och gick omkring. Sen hamna vi på starbucks igen.. hehe. Bion började 10.20 så det blev rätt sent. Jag tyckte filmen var så där... Men mest besviken var på jag på att popcorn och en stor dricka kosta lika mycket som biljetten.... 13 dollar. SJUKT!!!!

Idag vaknade jag lite innan åtta. Sen var det bara att göra iordning sig för jag och Julia, is not wasting any time! Vi drog ner till South Ferry och åkte för att se frihetsgudinnan. Sen åkte vi till Soho. Hitta två julklappar till. Kommer bli ett tungt paket jag skickar hem. ( MAMMA OCH PAPPA, jag skickar allt hem till er sen får ni leka jultomte!!! )
Jag har jobbat sen två, barnen sover nu, men Maggan och Tim är på opera så jobbar tills tolv. Men kommer gå och lägga mig tidigare än det. Ska popa lite popcorn och se på någon film :)

värmande ord i natten

Marie Westerberg om första pick up och lägga i säng:
Hej Lisa! Jag är så glad för att du verkar ha hamnat `rätt´till slut i det stora äpplet. Jag följer din blogg hela tiden. Går det bra med språket? Maten? såg att du ska träffa den första svenska aupairen sen du kom till nya familjen. Hoppas att hon är OK så ni kan fortsätta att träffas. Du kommer att få så mycket upplevelser att minnas SÅ njuuuuut! Min syrra var i chicago som aupair och hon säger att då när hon var mitt i det så var mycket jobbigt pga att allt var `nytt´men idag så kan hon bara säga att det var det bästa hon har gjort i sitt liv. ( hon fick styka 10 skjortor om dagen t. ex.) Nä nu ska jag gå o steka raggmunk med fläsk som Jonny har på önskelistan. Ha det bäst! Puss o Kram Marie
ps Jonny o Pontus hälsar så gott.

Svar:

Språket går jättebra. Pratar ju både svenska och engelska i familjen. Julia är faktiskt den första jämnåriga jag träffar sen jag kom, så det var så skönt att äntligen träffa någon. Maten är super. Svensk husmanskost har serverats än så länge!! :D Jag behöver inte stryka några skjortor om dom inte är mina egna.. haha :D Åh raggmunk lät inte alls fel! Hoppas det smakade fint! Nu ska jag sova.
Hälsa alla tillbaka, ha det så bra, Puss!!

första pick up och lägga i säng

Godmorgon!!

Igår så hämtade jag barnen första gången själv. Det gick bra, Declan ville ha mamma till en början men nr jag sa att jag had snacks så vart det genast bättre. Sen vid två kom en kompis till dom över och lekte lite, så kallad playdate. Men det blev inte så mycket lek, alla var lite trötta. Sen när dom gick vid fyra ungefär så hoppa vi ner i badet och sen var det dags att äta. Vid halv sju var dom i säng. Declan somna som en stock direkt men Madeleine är en riktig kämpe mot att sova! Men hon gjorde det också nstan direkt när hon la sig.

Idag ska jag iväg och äta frukost med en annan svenk au pair :) Det ska bli himla roligt. Min första träff sen jag kom hit!!!

Marina, jag såg din kommentar idag. Jag vet inte varför dom inte gör något med hundarna.. Dom har inte tid. Dom sitter i burar stor del av dagen. Och när den minsta kommer ut från buren, om den inte får gå ut, så när man lämnar rummet(köket) så bajsar den och kissar inne. Djurplågare är denna familj!!!! Vet inte vad dom håller på med!

jag älskar NYC

Så nu var 4 timmars shopping gjord. Det är så skönt att allt finns så nära. Gick över till East 86st, så fick gå genom parken. Men det tar inte så lång tid. Har fått ett tunnelbane- och busskort nu så jag kunde iofs tagit bussen, men som sagt det är inte så långt!

Började på The body shop. Såg affären av en slump och det var väl tur. Fick hjälp av en tjej som hette Tinnel. Hon rekommenderade TEA TREE kollektionen för mig så jag köpte Rengörning, ansiktsvatten, dag- och nattkräm och en olja som man sätter på finnar.. haha. Köpte även en liten ask med absorberande papper. Så man ser fräsch ut under dagen. Sen köpte jag en 3 in 1 kräm som är mask och skrubb. En fotfil och fotspray. Och duschgel, bodybutter och bodyskubb från Pink Grapefruit kollektionen. Köpte även en vanilj body mist och en primer för sminket! Det var ta 2 få 1 gratis. Så allt slutade på ca 975 kronor :)

Sen gick jag vidare till H&M, älskar den affären. Köpte några basic tröjor och en mysig vinter tröja.




Så det var nästan allt. Resten får vänta till JUL! hihihi

godmorgon USA och goddag Sverige!

Hejsan!

Idag har jag min första lediga dag i staden!!!!!! Wohohoo är lite nervös faktiskt haha.
Ska hoppa in i duschen alldeles strax för att göra mig klar för en dag ppå stan. Vet inte riktigt vart jag ska.. Om jag ska åka ner till Times Square eller gå på broadway och shoppa.. ? Jag får fråga om tips helt enkelt.

Uppdaterar senare idag med kort på alla mina inköp! :D

vilken härlig dag

Tjenixen!

Vaknade vid halv åtta idag och hoppa direkt in i duschen. Sen åt jag lite frukost. Jag åt macka<3 har saknat det så himla mycket. Den här familjen har vanlig skivad ost hemma.. haha. Sen tog jagg en väldigt kort tur runt om här och fick ta ett riktigt fint kort på ett träd.

Sen så började jag jobba vid halv nio. Vi lekte inne ett tag och kollade på tv. Barnen var trötta, men efter ett tag gick vi ut och det första vi gjorde var att kolla om maskarna var kvar i burken.. En var det! Så vi letade nya. Men fort ändrades det till att bygga sandslott och göra geggamojja! Kul det också. Klockan började närma sig lunch så vi gick in. Idag blev det hotdogs! Mycket gott. Sen åkte vi iväg ett tag för att kolla in Jackson Pollocks hus. Tog ett tag att ta sig dit och så vart det stängt och man kunde inte se så mycket.. Men barnen somna och det var de vi var ute efter.
Tim berättade mycket historia om stället och vissa saker är så häftigt. Funderar på att plugga en historia kurs!

När vi kom hem så tog vi det lugnt i soffan igen. Dags att laga middag och idag blev det massa grillade grönsaker och revbensspjäll! muuums!! ;D
Så nu ligger jag här med en frukttallrik igen och lite goda chips! :D Ska kolla om sidereel vill funka idag! :)
Här är huset!


köket


ena badrummet

så gonatt och godmorgon!!

southhampton

Gokväll och godmorgon!

Nu är jag i huset i Southhampton och det är så fint. Mitt rum har en queensize bed och två jättefina lampor!! haha
Linnea, mormorn, lagade en sååååå god middag idag igen. Börjar bli lika bortskämd som jag är hemma av mammas mat <3. Det blev helt stek fläskfilé som stod i ugnen ett tag också med potatis och massa grönsaker. Känner hur nyttiga jag är på väg att göra framsteg. Blev dock en glass efter maten men vad gör de? hehhe

På vägen hit åkte vi längs med Atlanten, hur vackert som helst när man väl såg över sanddynorna haha..
Jag och barnen lekte litegrann ute, grävde i rabatterna och hitta mask så vi la dom i en hink :)
Sen blev det för kallt så vi gick in igen.

Imorgon jobbar jag från 09.30-18.30 eller tills barnen har somnat. Så det ska bli kul! Längtar faktiskt lite till stan redan.. haha vill gå på min första shopping tur. Men det kanske är tur att den dröjer, så jag har råd att köpa julklappar hem! :D Så mamma, pappa, Amanda(dig vet jag redan), Emma, Jennifer och Kicki ni får skriva vad ni önskar er :D


här är mitt rum i huset :)

jag mår bra!!!

Tjenare!!

Alltså hur mycket bättre känns det inte redan??? Jag tror jag lever i drömmen!
Gick och la mig ungefär vid åtta igår kväll. Var helt död efter huvudvärken och kände att jag behövde en hel nattssömn. Vaknade kvart i sju och gick upp för att sen följa med till skolan i alla fall. Alltså ni ska se skolan.
Dom har ett jättefint litet bibliotek och sen är klassrummen också de! Sen gick jag och Maggan hemåt men jag fick gå en bit själv och det kändes så coolt. Även om det bara var några blocks...

När jag kom hem bytte jag om till mina träningskläder och tog första turen i Central Park. AMAZING is the word.
Dimmigt var det så kameran gjorde ingen nytta och den var mest bara ivägen när jag sprang. Och min fina MP3 som jag fick av Jennifer och Kicki var död.. Men jag hade fullt upp med att kolla överallt ändå!

Vid tolv så gick jag och Tim för att hämta barnen. Gick smidigt och fort. Känner att jag kommer bli fit av att bara gå med barnvagnen när jag hämtar dom.. haha. Sen när vi kom hem så somna Declan i vagnen. Så jag och Madeleine passade på att måla lite och leka. Jag var inte helt själv med barnen utan Linnea, mormorn, var med också. Vid fem så käkade vi middag. En slags stark räkgrej( MAMMA RÄKOR, jag käka räkor), den var riktigt god faktiskt. Sen hoppade dom i badet och vi läste några böcker. Sen vid halv sju sju var det hopp i säng.

Så nu sitter jag här, klockan är 20.10 och jag ska kolla på vampire diaries och käka en liten frukttallrik!!

Imorogn ska vi åka till deras hus i The Hamptons! Ska bli så kul att få se det också! :D Ska nog ta mig en tur i Parken innan vi åker också :) Ska fråga om jag kan ta med datan dit så ni får se lite färska bilder :)

I'm here and I'm alive!!

Gokväll på er!! (äntligen börjar min huvudvärk släppa.. kunde nästan inte ens prata med mamma på skype pga av huvudvärken)

Nu är jag äntligen här och det känns så bra!!! Bilresan gick fort och smidigt. Helt plötsligt stod jag utanför deras ingång och fick hjälp av grabbarna i lobbyn att bära in mitt bagage. Möte Maggan där och hon var på väg att hämta barnen. Så jag åkte upp och träffa Tim. Sen kom barnens mormor hem, Linnea, och strax där efter kom barnen!
Så söta och vi var snabbt inne i deras lekrum. Dom fick varsitt pussel av mig som jag hoppas dom gillar.

Efter det så gick vi till Central Park, som är min granne!! GUD VA FINT DET ÄR!!! Och varmt som sjutton också :)
När vi kom hem så packade jag upp mina grejer och prata med mamma och Amanda. Huvudet dunkade och jag mådde nästan illa. antar att det berodde på resan och att jag inte ätit ordentligt.
Sen bjöds det på lax och spenat! hur gott som helst. Imorgon så kommer jag få lite mer introduktion. Har fått sovmorgon så  det känns skönt. Kommer nog inte sova så länge eftersom jag inte kan sova så länge. (SNYGG MENING).

Snart redo!

Gokväll!
Nu är jag nästan färdigapackad. Allt som väntar är schampoot, balsam, deo parfym och sminket. Väskorna är fullproppade och jag har en extra väska och två påsar som behövdes också. Ska bli roligt att få komma iväg.
Även fast det inte ens känns som jag ska byta familj! Men det kommer nog(förhoppningsvis, jag ber) att det blir alldeles underbart!!!

Nu ska jag ta det lugnt och kolla klart på filmen The Change-Up!
CYA IN NYC!!! ;)


hehe

Cissi om 1 månad i staterna!:
Men Lisa, vi kom väl ändå till USA den 10 oktober???

Svar: Ja okej då! ;) Men 4 veckor har det allt gått! :D Och snart är det bara en månad kvar till NYC!

1 månad i staterna!

Gokväll! (Kristin Bruksner, Amanda och Emma, Angelica Wolter, Jennifer Andersson, kolla trailern The VOW!!!! Ni kommer älska den!!! The notebook klass!!!!!)

Idag så har jag varit i USA i en månad! Tiden har gått fort även fast jag inte haft så speciellt kul... hhaha!
Jag undrar hur det kommer kännas när jag flyttar till NYC?!?!

Jag jobbade idag från 9-5. Det gick super bra. Åkte till parken med Hope och Chase. Dom träffade en kille där som dom lekte med. Alltid lika kul att prata med deras mamma. Oftast tror ju dom också att jag är deras.. Kanske inte så konstigt när jag är blond och dom också är de.

Käkade på Cici's Pizza för idag så gick 10% av det man handla till deras kyrka. Efter det så åkte jag och Alli till bion och skulle se Paranormal Activity 3.. Men icke sa Nicke.. Hon hade med sig kompisar och alla dom behövde en person över 17.. Så vi kolla på In Time med Justin Timberlake! Rktigt bra faktiskt. Såg några riktigt bra trailers också som jag ska dela med mig av..



The Sitter har jag iofs redan sett trailern till men jag vill ju fortfarande se den :D



The Vow- Med Channing Tatum (vilken film som helst med han i blir grym!!!) och Rachel McAdams.


Tänk er, i år kommer jag stå där!! New Years Eve!! (igen jag vet!!)

nu vet ni hur jag har det



(gillar chipspåsen som kom med i videon...)

exhausted

Godmorgon!
Är mer trött än vad jag vanligtvis är när jag har jobbat. Vaknade iofs av dom där jäkla hundarna klockan åtta...idag igen. Chillade lite i sängen, skypade med Jennifer och min syster Emma. Skönt att få prata lite.
Sen gjorde jag mig iordning för en tur till outletsen.. igen!! Haha

Och vet ni jag är KÄR! Det är inte dom tre söta killarna som jobbade i Converse affären... Nej nej...
Utan min nya kärlek är min vinterjacka från Calvin Klein!!! SÅ FREAKING UNDERBAR! :D
Jag köpte även två till Converse. Marinblåa höga och vita låga! Sen köpte jag en bikerjacka från Forever21 och en vanlig tröja..

Jag kom hem runt två och då kollade jag något gossip girl avsnitt. Är på säsong 5 nu <3
Men sen kände jag att jag behövde lite chips och glass. Åkte till Target och köpte det plus: rakhyvel, nagellack borttagning, värmeskydd och några sminkborstar.

Och nu ligger jag här helt slut och tänker på hur mycket roligare det kommer vara för er att läsa min blogg när jag flyttar, träffar lite människor och so on!!!



min älskling!!!

lång dag.

Tjennare Mannen!
Nu har jag slutat jobba för idag. Började 08.00-13.00.. Sen började jag igen vid 16.00-21.00.
Morgonpasset går alltid fort tycker jag. Skjutsade Hope till skolan. Åkte hem och koka potatis för att förbereda potatisplättar som är min gammelmoster Margaretas special! Dom var inte lika goda som hennes, men dom dög fint!

När jag var ledig så skypade jag lite med Amanda och Henke. Sen gick jag ut för en powerwalk med hunden(som bet sönder minn favvosko idag!!!! :@ men den ser fortfaraqnde helt okej ut, ska gå till en skomakare och se om dom kan fixa till det lite), sprang gjorde jag också. Så det var riktigt skönt..

Men sen fick jag mig allt en sväng av fina ord av Hope när jag börja jobba. "I don't like you, I don't wanna live here anymore... And so on and so on! Men det var bara att sätta henne i timeout och sen var allt fine igen..

Är ledig nu i helgen. Allison har fotboll imorgonbitti.. Men jag ska nog ta en sovmorgon och åka till outletsen!! hehehe

längtar

Hej!
Är ledig från och med nu tills klockan fyra. Sen ska jag jobba till nio ikväll.. Men det kommer nog gå fort!
Jag längtar så mycket till den 9e november nu!! Prata med min nya värdmamma igår i 40 min och det känns redan nu som jag kommer trivas där. Jag vet inte än om jag får skriva deras namn på bloggen eller lägga ut bilder. Jag smsade precis och fråga vad hon tycker om det.

Vid två ska jag prata med mamma och pappa. Vi pratar rätt ofta och jag tycker det är skönt. Jag har ingen hemlängtan än.. Och jag vill inte veta när den kommer.. om den ens kommer komma!!

EXTRA EXTRA!!!
Maggan min nya värdmamma svara nyss. Jag kommer få skriva deras namn och lägga upp bilder :D
Margareta är värdmamman, Timothy är värdpappan, Madeleine är tjenen (obviously..haha) och Declan är pojken.
Dom är så söta! :D Kommer få bilder på mitt rum idag antagligen, så då ska ni få se det.

Jul i New York <3

23 dagar i USA

Godkväll!
Idag har jag varit så trött.. vakande inatt igen av att Hope skrek.. Sen har jag drömt så otroligt mycket. En dröm var att Jennifer satt i fängelse för att ha druckit alkohol på gatan... Jag och Kicki gjorde det också dagen efter typ. Vi drack påsköl(lättöl var det också!!). Vi har på¨någon slags station och så hör vi poliser. Jag tänkte inte mer på det men så plötsligt börjar Kicki springa och vi sprang ner för trappor.. Sen helt plötsligt kom Pontus Nilsson från ingenstans och arresterade oss..... hahaha!!! Jag bara: Det här måste vara ett skämt!!! Lättöl liksom!! Han svara att jag skulle sitta inne i en månad... Jag fråga då om det skulle synas på mitt polisregister.. Eftersom man måste ha ett prickfritt när man åker hit.. HAHHA aja.-..

Sen vakna av dom där jäkla hundarna!!! Jag älskar hundar.. Men hundar som skäller för ingen anledning kan skita ner sig... och det gör ju ändå en utav hundarna varje dag, inomhus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLÄ
ajajajaja hahaha

Åkte med David(värdpappan) och käka en riktigt god köttbit och bakadpotatis. Sen åkte vi till outletsen, han ville köpa lite nya kläder så jag hjälpte han.  Jag köpte en helt ny träningsdress!! Så centralpark here I come!!

Sen köpte jag en likadan tränings tshirt som jag redan köpt här, fast rosa och storlek M.. Ska nog byta båda till L.. Och en långärmad vanlig svart tröja i ylle!! fett skön!!!

NEW YORK!!!!

YES!!!!
Kan ni tro det? Lisa GEE(!!!) ska flytta till Upper West Side på MANHATTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Detta är helt sjukt, jag kommer få uppleva allt jag vill med min resa hit. Julskyltning i NYC, New Year in NYC, Människorna i NYC!!!!!!!!!!!!! träna i central park!!!!!! Familjen verkar helt underbar och jag kan inte ha hoppas på en bättre familj. Två barn i samma ålder är ju bara för bra. För då gillar dom och kan göra samma saker.

Imorgon efter jag jobbat klart ska jag åka upp till outletsen och köpa på mig långa cykelbyxor och vindställ så jag har att träna i :D SHIIIIIIIIIIIIT ASSÅ!!!


så här såg jag ut idag när vi gick bus eller godis!:D