bio på en onsdag

Godmorgon på er!!
Igår så var jag och Kicki upp till Skärholmen för att shoppa lite grann. Var tvungen att ha något nytt till mina två helger kvar här i Sverige. Det gick lite trögt att hitta något men tillslut blev det en till kavaj från H&M. Sen hittade jag två linnen på Monki.

När klockan blev strax innan åtta så drog vi vidare till Heron City. Vi kollade på Crazy, Stupid, Love. Riktigt bra film måste jag säga. Den hade skratt och en riktigt snygg kille med. Ryan Gosling in my heart.. hahaha. Fast det rroligaste var att dom visa New Year's Eve trailern innan filmen och jag försökte se den trailern på dagen. Den verkar så jäkla grym. Satt och rös hela trailern. Den är uppbyggd som Valentine's Day. Måste se den sen !!!

Men sen när vi ska åka hem händer det värsta... Blev så arg på mig själv!!! När vi har kommit en liten bit på motorvägen har dom stängt av för att dom bygger. Och eftersom vi brukar åka fredagar så har ju det aldrig drabbat oss. Så vi får köra in på någon liten landsväg. Vi följer efter några bilar och har några bakom oss. Sen kommer vi till en korsning och den första svänger och vad gör vi, jo följer efter.. Fel val för vi hamna i Rönninge............... Åker tillbaka och åker ännu mer skogsväg och efter ett tag kommer vi äntligen till Södertälje, varav vi kör på motorvägen mot Stockholm...................... FAN VAD LACK JAG BLEV.... Har man inga hjärnceller eller????? Så jag får köra samma jävla väg igen.... USCH USCH USCH!!!! Men sen börja jag och Kicki asgarva hahahahah

 

Är rtt trött idag, så jag är glad att vi slutar fyra idag :)

 

 


two weeks left

Hejsan!
Nu sitter jag här hemma i mitt vardagsrum. Snart kommer jag inte vara här på ett år.. Det känns så grymt konstigt!
Idag fick jag hem lapparna man ska sätta på sitt bagage. Jag hoppas verkligen att mitt kommer fram ordentligt. Måste snart börja provpacka lite. Vet inte alls vad jag ska ha med mig. Kommer nog ta med mig min vinterjacka i alla fall. Så man har något att börja med. Fick en lite förtidig avskedspresent av Amanda i lördags. En stickad tröja från serious sally. Den är stickad som usa flaggan. Jättefin är den, så den ska jag ha och mysa med på planet. Tack så mycket älskade Amanda <3

Helgen som har varit var awesome, som vanligt nu känns det som!! Bästa två månaderna i mitt liv alltså <3
Tänkte köra vit helg nu i helgen. Men det blir nog inte så för det är sista matchen med laget för säsongen och på ett år så då vill jag fira att vi kommer trea!!!!(minst) Så jääääävla bra vi är från att gå från 5an till 3an på två år och komma trea :D



flygbiljett-check

Hejsan!
Förra veckan så fick jag äntligen min flygbiljett och till min glädje så åker jag med British airways!!! Då får jag ha hela 23 kg i handbagage, så skönt! För då vet man att man inte behöver oroa sig över att inte få med sig allt man behöver. Det enda är ju att det är en kabinväska man får ha med sig och den har en max höjd på 54 cm. Men jag ska nog klara det :d

Men  nu måste jag fortsätta äta!! och kolla idol :D

check, check, check!

[X]  Skaffa nytt pass
[X]  Köpa resväska
[X]  Boka tandläkartid
[X]  Beställa Personbevis 120 alla relationer
[X]  Skicka in polisregisterutdrag
[X]  Skicka in Agreement pappret
[X]  Ta kopia på körkort och slutbetyg
[X]  Hälsoundersökning- 5 september
[X]  Åka till Ambassaden och fixa Visum + förberedelsemöte hos Cultural Care, 13 september

[ /]  Köpa presenter till värdfamiljen
[  ]  Få mina flygtider
[  ]  Skicka in om internationellt körkort, ca 2 veckor innan avresa
[  ]  Ha avskedsfest, "ses om ett år fest"
[  ]  Packa
[  ]  USA here I come!!!


Ambassaden- check!

hejsan!
Idag så bar det ju som sagt upp till Stockholm vid 06.40 efter att ha vaknat varje timme en hel natt. Vet inte varför det blir så, men alltid när det är något nytt jag ska göra eller har varit ledig länge så vaknar jag ofta. Jag vill inte påstå att jag var nervös heller så.. I alla fall så kände jag mig mycket bättre idag än igår.

Jag kom upp till Ambassaden kanske vid 07.40. Där stod det en hel kö med Au Pairer och jag började prata med några jättetrevliga tjejer. Det är så skönt att få prata med andra som är i samma situation. Vi fick stå och vänta i ungefär en timme kanske. Sen fick vi gå igenom säkerthetskontrollen och lämna alla elektroniska saker. När det väl var gjort så gick vi in i den stora byggnaden och tog en kölapp. När det var min tur lämna jag ifrån mig alla papper och kuvert gick igenom.. Jag som var så orolig över att jag skulle ha köpt fel!! Men det är alltså bara vanliga frimärken man behöver. Vissa hade köpt dom värda 6 kronor, men jag köpte en värd 50 kronor och en värd 20 kronor. När jag lämnat allt fick jag vänta några minuter till sen blev jag uppropad och hon som jobba där ställde några frågor. En var om Stroudsburg var en liten stad och om det låg närmare Philadelphia eller Pittsburgh och även hur gamla barnen var jag skulle ta hand om. Sen var det klart. Så några tjejer och jag började gå neråt mot stan. Vi var där 1,5 h innan mötet så vi tog en macka på Donken.


Mötet gick bra även om det var mycket man redan visste.. Men fick träffa två tjejer som ska till Pennsylvania så det är skönt. Dock åker vi inte samtidigt.. Men bara att veta att någon annan svensk kommer vara i närheten är så skönt!

Nu är det inte långt kvar!!!!!! :D

 


Ambassaden imorgon

Tjaa!
Imorgon är det dags för ambassaden. Jag har nog ringt Cultural Care 5 gånger idag för att kuvert jag ska ha med stämmer. Jag har köpt frimärken för 70 kronor, men det ska egentligen vara 67 kronor. Men dom sa på CC att det gör inget om det är för mycket. Måste gå upp tidigt imorgon, vet inte än om jag ska åka med pappa eller mamma ner. Tåget går 06:40.. sen ska jag ta en buss till ambassaden. Kommer några minuter innan jag ska vara där och vad jag har kunnat läst på andra bloggar så är det kö vilken tid man än kommer. Sen ska jag på förberedelsemöte klockan elva :)
Får se när jag blir klar för då kanske jag hinner leta present till Allison innan mötet. Det värsta är att jag börjar känna mig krasslig.. Även om jag är sjuk måste jag dit. Annars förlorar jag 1000 spänn... Så håll tummarna för mig att jag mår i bättre!!!

Jag kanske ska göra ansiktsmålningar på Järna Trä så jag övade lite på mig själv.. haha

19 år och 1 månad kvar till USA!!

Hejsan!
Än en gång har jag haft en kanon helg, vilket gör det så tråkigt att veta att man ska lämna allt.. Men jag måste fortsätta tänka på att det här är ett livs äventyr!! I alla fall så började min födelsedag väldigt lugnt. Amanda och Henke kom vid tre och vi käka tårta. Sen så åkte jag ner till Kicki strax efter fyra tror jag. Vi beställde mat från Karas. Käkade hamburgetallrik med allting på, bortsett från tomaten.. Sen så gick vi hem till Jennifer och Mimmi och vänta på skjutsen.
Kom till Södertälje vid halv nio kanske. Där var Max, Simon, Hampus och Robert. Det var riktigt roligt där.

Vi drog ut rätt tidigt. Så när vi kom ut var det typ ingen folk på 550, men de kom mer senare. Det här var en utav dom bättre födelsedagarna jag har haft. Det som var det absolut bästa var nog presenten jag fick av Jennifer och Kicki <3
En mp3 med min favvomusik och så hade dom även lagt in bilder på dom (antar jag, hann bara se en bild), började böla typ. Så den öppnar jag inte förrän på flygplanet så kan jag sitta där och böla!!!! Ni är bäst och ni är värda det bästa som finns!!!!

effektiv dag

[X]  Skaffa nytt pass
[X]  Köpa resväska
[X]  Boka tandläkartid
[X]  Beställa Personbevis 120 alla relationer
[X]  Skicka in polisregisterutdrag
[  ]  Skicka in Agreement pappret
[X]  Ta kopia på körkort och slutbetyg
[ /]  Hälsoundersökning- 5 september
[  ]  Åka till Ambassaden och fixa Visum + förberedelsemöte hos Cultural Care, 13 september
[ /]  Köpa presenter till värdfamiljen
[  ]  Få mina flygtider
[  ]  Skicka in om internationellt körkort, ca 2 veckor innan avresa
[  ]  Ha avskedsfest, "ses om ett år fest"
[  ]  Packa
[  ]  USA here I come!!!

Har hittat presenter till värdföräldrarna och dom minsta barnen idag! :D

epic fredag!

Tjenare!
Vilken helg måste jag säga. Den har varit riktigt rolig. Började med att jobba i fredags och sen efter det åkte jag hem till Jennifer där Mimmi och Jejje var. Vi snyggade till oss och klädde på oss våra sexiga outfits. Sedan drog vi ner till fotbollen och mötte 10 snygga killar i bara suspensoar!! Det gick väl inge vidare men några goda skratt fick man.
Efter vi var klara där så gjorde vi ordning oss och då kom även Angelica och Kicki till Jennifer. När alla var klara drog vi till hockeyhallen och föra lite där.. sen drog bussen vidare mot Eskilstuna. Kvällen går inte att beskriva!!
Hahaha det är  verkligen EPIC! Allt som finns att hända hände!! Jag och Kicki kom inte hem förrän kvart över fyra och man mådde ju när man vakna..

På lördag var det dags igen.. Dock blev det inte lika länge som vi trodde. Jag och Kicki drog hem vid halv ett och somna vid två. Så skönt måste jag säga. Sov till tolv dagen efter och sen var det dags för match!!! Vi vann den med 0-6, så jäla bra, även fast vi gör en utav våra sämre matcher..

Kommer verkligen sakna helger som denna!!!!!