3

Usch vad jag sov dåligt i natt. Vakna 3 gånger om inte mer. Låg och tänkte på att åka hem och jag kunde inte sova. Det är så sjukt. Man har varit borta i ett år. Och jag vänjer ju mig, så efter en månad kändes det normalt.

Jag ska komma hem. Hem till lilla Åker. Hem till mitt rum, med blåa väggar. Jag låg och vred och vände mig så länge.Vaknade vid ett och var så hungrig. Usch.. Ska det vara så här jobbigt att sova tills jag kommer hem, vill jag inte sova..

Timberland

JA. Oops I did it again. 18 par skor. Men nu ska jag sälja ett par som redan är hemma. Är någon sugen på ett par kängor från timberland i storlek 37?

Mina värdföräldrar satt brevid världens snyggaste man på resturangen i lördags,Bradley Cooper, och jag bölar typ.. Dom ser alltid kändisar.

Jag har bestämt mig för att inte köpa någon plånbok, lite just för att jag köpte ett par skor till och lite annat. Men jag är ingen plånboks tjej.

Idag blev det äntligen en vit/svart bh från VS och 3 trosor :D
Så då var det bara mysbyxor kvar därifrån.

Annars då? Jag har nyss kört lite intervall, gå, jogg, utfall och grodhopp. Så nu ska jag snart duscha och sedan lägga mig för att kolla på 90210!! haha


NYC!!! <3

 

90210

Hejsan hejsan!
Ja just nu är många av mina vänner hemma i Sverige på Beachen. Där har jag aldrig varit... känns ju så där. Hoppas ni har kul. Själv har jag inte slutat jobba än. Föräldrarna ska ut och äta, så jag får nöja mig med 90210 ikväll. Men jag klagar inte. Jag ska lyxa till det med en frukttallrik.

Idag var jag och barnen till parken och sen simmade vi i poolen. Nu kan Declan simma helt själv, ja en kortare sträcka då, och han är bara 4 år!!! Helt sjukt duktig är han. Madeleine är lite mer rädd av sig. Men hon har förbättrats så mycket också.

Imorgon ska jag och Linnea förhoppningsvis åka till outleten. Kanske blir en plånbok eller något annat från listan att bocka av. Det blir nog kul! :D

badminton

Tjenare!!
I onsdags så åkte jag till Linnea för en liten PW runda. När jag väl kom till deras hus så hade dom en badmintonplan. Så vi gick i 30 minuter och sen spelade vi lite.
Dagen efter resulterade de i lite träningsvärk i rumpan. Och jag är glad. Det var så kul att få spela en sport!! Man använder så många muskler utan att tänka på det. Så idag, fredag, ska jag till henne igen och spela lite.
 
Åh vad jag längtar till att kunna säga ÅH ÄNTLIGEN ÄR DET FREDAG!! För har jag aldrig riktigt fått den känslan. Men det är inte länge kvar nu tills jag är hemma :D :D :D Jag vet, jag är puckad, för jag kommer sakna det här så mkt. Men vem vet? Jag kanske åker tillbaka till NYC för att plugga eller något?? Inte på ett tag iaf, men vi får se.

jaha vad ska jag köpa nu då?

Godmorgon.
I måndags och tisdags, så hände det ingenting speciellt. Jag jobbade bara. Jag har ju inge liv. Och då blir min blogg lidande. Har ingenting att spara ihop pengar till heller. Ja jo massa småplock men det är inge intressant. Jag kanske ska köpa en plånbok, men jag vet inte vilken än.... aja....

Ska kanske ut och gå med Linnea idag. Sitter och väntar på ett sms från henne. Hoppas hon kan iaf. :)

Fest, Burberry och Washington Square Park

Mina underbara få helger jag har kvar här i USA, går alldeles för fort. Men det är ju ett tecken på att man har kul  vilket är bra. 
 
Det började med att i lördags möta upp Kerstin, Oskar och Kjelle. Vi satte oss för att luncha. Där blev det mycket prat och god mat. Efter det ville dom iväg på lite billig Manhattan shopping så vi rörde oss runt lite. Självklart hittar jag en väska, som faktiskt var billig, men jag köpte den inte.. Efter några timmar med dom så åkte jag till Sandra. 
 
Väl hos Sandra så fixa vi i ordning middagen och fixa mig. Sen började folket rulla in, på avskedsfesten var: Sandra, Lina, Nicole, Malin, Josefin, Sophia, Nellie, Elin och jag. Det blev en så himla rolig kväll. Massa bilder som man borde visa men väljer att avstå. Mina tokfior!! Jag och Lina gav en ram med bilder på oss alla tillsammans. Sen hade vi skrivit varsitt brev till henne som vi läste upp.
 
Idag, söndag, så blev jag med JACKA :D Äntligen har jag fått köpa min Burberry jacka. Så himla fin är den.
Vi var också vid Washington Square Park och fick se ett coolt uppträdande av tre mörkhyade killar.

farmor <3

Vila i frid. 
Hade gärna varit hemma nu och få krama om familjen, men jag tänker på er alla.

ive gotta be me

Hejsan!
 
Idag blev det ingen promenad eller springtur. Natten till idag, onsdag, så åska och blixtra det något otroligt. 
Sen imorse så regnade det grymt mycket. Istället tog jag en hel förmiddag i min säng... Undra hur många timmar jag har spenderat i min säng det här året????
 
Barnen hade kids yoga, så vi var dit och sen åt vi pizza innan vi åkte hem. Madeleine somnade i bilen, yes tänkte jag, men ack ack. När jag la henne i sängen så var hon inte trött helt plötsligt. Så nu 2 timmar senare har hon somnat!! 
 
Åh jag bara sitter och väntar. Väntar på att mitt liv hemma i Sverige ska börja, väntar på mina skor, väntar på att få åka in till city, väntar på att få köpa min jacka. Snart är all väntan slut!!!!!!!!!! :D
En bild från första gången jag var i NYC. Helt ovetandes om att jag skulle bo 15 minuter från Times Square.

jeffrey

Ah men hej..... jag har gjort det igen............
Jag har beställt ett par skor..... Men inte vilka som helst, utan det är ett par Jeffrey Campbell taupe suede. Det var ju faktiskt 30%rea på dom. Så man kan ju inte säga nej då ju......
 
17 par..... herremygod

snart helg igen!!

Så då var mina två lediga dagar snart slut. Vad har jag gjort då? Inte något vettigt i alla fall. 
Har unnat mig en fruktsallad och nötter nu i helgen. Det var smarrigt. Jag har också lyckats fått träningsvärk, vilket jag faktiskt är glad över och jag har just precis kommit hem från 1 timmes PW. 
 
Igår(söndag) och idag(måndag) så har jag kollat på två filmer. Ena var Bacelorette, den var faktiskt rolig. Den borde ni se. Sen såg jag The five year engagement, som var lite halv seg i mitten och slutet, men den dög. 
 
Aja.. Snart är jag tillbaka i civilisationen, 4,5 kvar tills jag är i mitt älskade NYC <3

kan det bli nästa helg nu!!

Hejsan!!
 
Överallt jag kollar så ska folk på kräftskiva idag. Alla kommer ha jätteroligt, medans jag sitter här och jobbar.
Det är en utav grejerna som är tråkigt med att vara här, när andra har roligt och en själv inte har de...
Men nästa helg, då blir det kräftskiva för min del också! Tack Sandra att du räddar mig!!! :D
 
Började jobba idag vid tolv. Eller ja, vi åt lunch då och sen åkte barnen iväg med sin pappa för att sova lite i bilen. Så jag hjälpte Maggan med sin fruktsallad tills ikväll och nu har jag ledigt tills dom kommer hem igen.
Så jag ska väl inte klaga på de när man har ett relativt enkelt jobb för stunden. 
 
Men ibland önska jag att jag var hemma i Sverige över dagen och fick ha så där himla roligt också!!
Vad tycker ni om min brutala utväxt då???? Snyggt va?

film

(3e gången jag skriver det här inlägget...)
Godmorgon!!
 
Idag vakna jag vid halv sju. Hade faktiskt önskat att jag fått sova lite längre idag. Men varför ska jag får de när jag går och lägger mig vid tio? Jag började kolla på Hulken igår, vilket verkar vara den sämsta filmen på länge. Skådespelaren som spelar hulken har jag aldrig sett förrän en månad sen. Nu helt plötsligt har jag sett honom i 3 filmer.. Så kan någon komma med filmtips till mig?? 
 
Är inte alls sugen på att gå ut och gå idag.. Men det lär väl bli så, om det inte klarnar upp så jag kan simma!
 
 

somewhere only we know

Hej på er!!
 
Igår var det dags för ännu ett Au Pair möte. Jag åkte in till Sag Harbor vid sex tiden. Signade in mig och sedan gick jag och Malin för att göra andra saker. Vi åkte till en carnival, men där var det bara småttingar och deras föräldrar. Vart håller folket i min ålder hus?? Festar säkert all day and all night. 
 
Vi satte oss sedan vid hamnen och kollade på solnedgången. Riktigt fint var de. Vi prata om att åka hem och sånt. Det är så lätt att prata med andra om Au Pair livet. För oftast förstår inte någon annan hur man har de, även om man inte är i samma sits, så förstår man.
 
Idag, så vakna jag med ett leende. Jennifer, mina bästis, har tagit körkort!!!!!!!!!!! Grattis Grattis. Det är du så värd. Och jäklar vad jag ska låta dig skjutsa runt mig sen när jag kommer hem!!!
 
Var ute på 1timmes PW/Springrunda imorse. Vaknde tio över sex.. Sen åt jag frukost och slockande framför datan igen. Rätt skönt. Har legat ute i solen nu i 45 minuter. Men man svettas ju som jag vet inte vad.. Så det är jobbigt. Vill heller inte åka till stranden varje dag.. Okej, nu ljuger jag, jag pallar helt enkelt inte..Har varit på stranden kanske 4 gånger.. hahaha
 
Idag väntar jobb och senare ikväll ska jag åka hem till Linnea!!
 
 

uppe med tuppen

Godmorgon!
 
Jag vaknade för en timme sen, vilket var 06:40. Så istället för att ligga och dra mig så gick jag upp på en 35-40 minuters promenad. När jag kom hem gjorde jag lite armhävningar och situps. 
Just nu är det 19 grader ute, tjugo i åtta på morgonen, och i Sverige just nu, tjugo i två på dagen, så är det 19 grader enligt min data. Så jag ska inte klaga. Jag tror att jag ska lägga mig i solen ett tag sen!
 
Jag längtar så mycket till nästa helg. Då ska jag äntligen få åka in till stan igen!!!! 

paniken man ser när någon blir nypt av en krabba

Hejsan!
 
Igår var en halvlat dag. Låg i min säng tills klockan blev runt tolv. Sen gick jag ut och la mig i solen i väntan på att Linnea skulle komma förbi på en PWrunda. Vid 14:20 var hon är. Så mkt roligare och skönare att träna med någon. Vi gick i lite över en timme. Sedan åkte vi nedcabbat i hennes bil, lite nice, mot Long Beach Noyack. Så skönt att få bada lite. Sedan låg vi där och sola lite. Klockan var väl halv fem eller så. Sedan skulle Linnea gå ner och doppa sig innan vi skulle åka. Men precis som hon ska doppa håret så blir hon antagligen nypt av en krabba!! Gud vad jag skratta... Väldigt takigt.. men när något får panik och det inte är något allvarligt, så är det så roligt!! haha
 
Annars så gjorde jag inte någon mer nytta på den dagen. Låg och kolla The last house to the left. Såg den när den kom ut på Videotoppen. Grymt bra film, riktigt spännande är den! Så om ni inte sett den, kolla dirren!!
 

our first american house party.... or not

Tjena!
 
Igår så spenaderades hela dagen med Malin. 
Eller först och främst vaknade jag vid sju. Somnade tio dagen innan, hungrig och låg och tänkte på tunnbröds rullarna på Ikea... Inte så kul. Men igår, lördag, var det i alla fall Madeleine och Declans födelsedag. Så jag gick upp och grattade dom. Åt frukost medans dom öppna alla presenter. 
 
Efter de gjorde jag mig iordning för att åka med Malin till Ikea och Smith haven mall. Jag SKULLE inte handla något. Men man måste ha med sig pengar utifall att. Blev 3 tshirtar rikare och en klänning. Den ska jag ha på Sandras avskedsfest. Sedan for vi mot Ikea. Köpte min tunnbrödsrullar och mjukbrödkaka, herrgårdsost och hushållsost!!! MUMMA. 
 
Under dagen blev vi bjudna på fest av killen jag träffa när vi va ute en gång. Så vi tänkte att dit kan vi ju åka. 
Vid åtta tiden var jag vid Malin och sedan åkte vi mot Donken för att orka hela kvällen. När vi åker ut därifrån får jag bromsa för en bil som byter fil.. och sen börjar bilen gnissla.. Så jag fick ringa Maggan och fråga vad vi skulle göra.. Det sluta med att det inte blev en amerikansk fest utan att Tim fick hämta oss... Fy va jag skämdes... 
 

here comes the fighter

Hejsan!
 
Idag vaknade jag vid halv åtta. Gick ut för 1h och 20 minuters promenad. Kom hem och käka havrgrynsgröt med jordgubbar. Just nu sitter jag på altanten och skriver detta inlägg. Vi har soligt väder och runt 30 grader skulle jag kunna tänka mig. Även om det känns som 45 i solen... helt vindstilla där jag ligger också, så det känns ju som jag varit nere och doppat mig i poolen efter fem minuter i solstolen.. haha..
 
Idag börjar jag jobba vid två. Sen i helgen är jag ledig! Ska bli skönt. Jag hoppas på bra väder, så man kan hänga på stranden och spara in pengar!! Smart tänkt va? 
 
Men nu ska jag återgå till solningen. Vill bli brrrunn.. Är inte röd längre!! Yes! Fast jag tappar skinn i hela ansitket... mindre kul..

30 minutes or less

Tjenare!
 
Idag så vaknade jag vid åtta tiden och jag bestämde mig för att ta en morgonpromenad. Jag ska nog börja med det nu istället. För då har jag resten av förmiddag till att sola eller vad jag nu vill göra innan jag börjar jobba. 
 
Jobbet gick bra, bada i poolen lite, dom lekte i sandlådan, bada i vattenspridaren och sen puppetshow.
 
Fick mitt schema för Augusti nu också. Är ledig i helgen. Skulle egentligen vara ledig söndag och måndag. Så nu vet jag inte om jag kanske ska åka in till stan. Men jag MÅSTE verkligen spara pengar.. Så jäkla surt att leva fattigt.... Men det positiva var i alla fall att jag var ledig när Sandra har sin avskedsfest!! :D
 
Har nyss kollat klart på 30 minutes or less. Faktiskt en rolig film, fick mig några skratt :)