röd som en...

Hej!
 
Igår så åkte jag till Stranden i två och en halv timme. Under hela sommaren har jag använt minst 15 i solskyddsfaktor, riktigt duktig har jag varit. Men hittills, även om jag fått färg, så har jag inte blivit jättebrun.
Så igår struntade jag i det.. Resultatet blev inte lika lyckat som jag hoppats. Fin linje på halsen har jag och bikiniövdelen linjen var också super snygg..
 
Kanske blir brun om någon dag? haha
 
Idag, tisdag, så träffade jag Linnea en sväng. Så kul att träffa henne igen. Men nu har vi varandra nära i en månad :D Ska skypa med mamma snart, sen blir det att åka iväg och handla några presenter.. Kommer nog behöva lite pengastöd för min burberry jacka.. Går inte att leva här ute utan att handla.. finns inget annat att göra :(
 

the dark knight

Hejsan.
 
Vilken dag det varit. Började jobba vid åtta. Vakna tio i sju. Och sen börjades de.
Dagen gick riktigt bra.  Lekte med barnen ute, baka kakor. Men sen händer dom sakerna som gör att man verkligen vill få slut på det här jobbet... Det är jobbigt att inte kunna bli arg ordentligt.. För det kan man inte när man jobbar med 4 åringar... Tiden går väldigt sakta här ute.. Känns som att det helt plötsligt är ett halv år tills jag ska hem..
 
Efter jobbet, mötte jag Malin för en liten promenad. Alltid lika trevligt. Sen åkte jag hem och kolla The Dark Knight, och jag blev inte besviken för fem öre. Så nu ska jag se om jag ska gå på bio nu under mina lediga dagar kanske. Det vore ju inte fel alls. 
 
 

batman begins

Jag hade för mig att jag sett filmen, men antagligen tröttnade jag väl på den när jag såg den första gången.
Men idag kollade jag på den, och vilken film alltså. Ska bli kul och kolla på tvåan, vilken jag också sett, men tyckte var halvdan.  
 
Har precis slutat jobba. Eller ja barnen somna ju vid sju tiden, men föräldrarna kom precis hem. Så snart blir det sovdags. Imorgon blir det jobb från 8-5.. Sen är jag ledig måndag och tisdag... Ingen aning om vad jag ska göra.. Hoppas på bra solväder!!
 

chicken cobb with avocado

Hejsan!
 
Igår blev det en Spring/PW runda på 8,5 km. Sedan jobbade jag i några timmar. Efter de så mötte jag upp Malin för en till gång runda längs med beachen. Så där blev det 3 kilometer till. Vi bestämde oss sen att åka och äta. Jag hade ätit tre små pannkakor vid fyra. Så jag behövde faktiskt något mer.

Vi åkte till Panera Bread och jag tog en chicken cobb salad with avocado. Japp, ni hörde rätt. Det var tomater i den också, och jag åt och åt och åt. Det var så gott. Ni kanske tycker jag är töntig, men jag har alltid varit kinkig och nu äter jag allt möjligt. Så stolt över mig själv!!!


16 par

Hejsan!
 
Och bara över två dagar gick man från att ha köpt 13 par skor till 16.. Herregud. Jag känner inte igen mig själv. 
Men det har blivit ett par boots, som ska komma idag och jag hoppas att dom är snygga och passar mig. 
Igår blev det två par vita converse som jag ska ha tills jag kommer hem. När jag får två par skor för 60 dollar.. Vilket är 420 kronor, när ett par hemma kostar 700 spänn, då passar man på! 
Men nu är det shoppingförbud tills den 18 augusti, då ska jag antagligen köpa min burberry jacka!! :D
 
Idag ska jag ge mig ut på en springrunda. Jag har varit lat nu ett tag och jag pallar inte mer. Jag vill ha någon att springa med. Hatar att träna själv. Jag vill tävla mot någon....
 
Funderar på att färga mitt hår. Har ju en ordentlig utväxt nu, så man kanske ska gå lite mörkare??Mitt hår nu är ju gult, grönt, och ja alla möjliga färger! haha

mardröm

Hej!!

Idag skulle vi ha åkt tillbaka till stan. Vi var på väg och allt, men när man får sitta i en timmes kö och inte ens kommit ut ur Southampton, då är det inte kul. Så jag var helt slut när vi kom tillbaka. Lite åska kom och jag kände att jag fick ont i huvudet. Vi 20:20 gick jag och la mig. Vakna vid halv elva för att behöva gå på toa. Och sen drömde jag en mardröm... Ont i huvudet hade jag också.. Så nu sitter jag här ett tag tills iprenen får verka och jag har fått lite svalare på mitt rum....
 
 

rooftop

Hejsan!!
 
Har haft en helt underbar helg i NYC. Det kan ju oftast inte bli annat än bra, men den här var super!
Jag började lördagen med att möta upp Lina vid halvett tiden. Vi gick och strossa lite, satt på Starbucks ett tag och sedan drog vi vidare mot Union Square området. Vi satte oss på en bar och tog varsin dricka. Redan här kändes det som att det skulle bli en kanondag. 
 
Sedan möter vi upp Sandra och kilar till Hoboken. Vi körde hämtmat på thaien och gick sedan hemåt. Malin och Amanda kom lite senare och då var rooftop ett förslag för kvällen. Och det kan man ju inte säga nej till? 
Jasmin och Elin joina oss sen och efter en stund av ölspel och liknade så drog vi oss in mot stan. 
 
Och vart var rooftopen då? Den överblickade Brooklyn Bridge, så jag var nöjd. Vi dansa och skratta och hade kul. Blev en relativt tidig kväll därifrån, men vi var inte i säng förrän halv fem. 
 
Igår, söndags, så solade vi på Linas balkong. Chillade där ett tag och sedan drog vi till Newport Mall. Köpte bara två tshirtar. Vi skulle ha sett Dark Knight Rises, men det var slut sålt och vi orka inte vänta en timme. Så vi gick hem och kolla Horrible Bosses istället. Jag somna.... Men så kan det va :D 
 
En fantastisk helg!

att packa

Hej!
 
Efter många om och men hann jag med bussen igår till stan. Så vid halv elva tiden var jag hemma igen. 
På ett sätt måste jag säga att det är rätt bra att jag är i Southampton över sommaren, så jag vänjer mig att vara ifrån stan.. Tråkigt men sant. Jag kommer verkligen sakna den när jag åker hem!!! 
 
Men meningen med det här inlägget är att jag, bara över en helg, har en full handbagagge väska med mig. 
Hur ska jag då få med allt hem i två väskor. Jag tror ju att det kommer gå, men det ska bli riktigt kul att se.
Under året har jag, vad jag kunnat räkna till, köpt 13 eller mer skor... i och för sig är fem par redan hemma, men ändå.. Förhoppningsvis kommer det lösas sig fint. 
 
Idag, om ungefär en timme ska jag möta upp Lina. Sen ikväll joinar Sandra oss. En spelkväll ska vi ha :D

i mitt hjärtaaaa

Godmorgon på er.
 
För första gången på hur länge som helst så vaknar jag upp till regn, och då menar jag väldigt länge.
Igår blev det ingen springning. Men jag körde på med lite övningar istället. 
 
På kvällen så hade vi au pair möte här ute. Oj va roligt det var. Men , det måste ju göras så det är bara att göra de. Efteråt skulle några stycken käka, men vi gav upp för det var så mkt folk överallt. Så jag och Malin åkta till mataffären, som har öppet 24/7!!(SJUKT JU),och köpte jordgubbar. 
 
Ikväll ska jag förhoppningsvis åka in till min kära stad, NYC ! <3 Om jag inte kommer iväg ikväll så blir det imorgonbitti. Ska bli så kul att få komma in och umgås med mina vännner :))))
 

1 timmes shopping

Hejsan!
 
Igår efter många om och men så kom jag och Malin äntligen iväg till Tanger outlets. Vi hade bara lite mer än en timme på oss att kolla några affärer. Men under den tiden hann jag köpa 3 par jeans och 6 par victoria secret trosor. Så det var inte fy skam de inte. Men nu ska jag inte låna mer pengar hemifrån, utan nu får jag vänta.
 
När jag kom hem därifrån så skypade jag med Allison från min förra värdfamilj. Pratade lite med Nickey, mamman också. Dom vill så gärna att jag ska komma och hälsa på. Jag får se hur jag gör, om det finns tid till  de. 
 
Förhoppningsvis!! kommer jag ut på en springtur idag.. Blivit väldigt dåligt med träning den här veckan.. 
Jag måste börja köra varannan dag så jag inte blir så lätt uttråkad!:)
 

YOLO

Tjenare!!
 
Ligger i min säng just nu och är så nöjd över mitt hår. Malin kom hem igår så idag klippte hon mig. Vilken befrielse. Hon var så duktigt och jag är riktigt nöjd över mitt beslut att låta henne klippa mig istället för Omar.. Jag menar 90 dollar är mkt pengar. Ska antagligen bleka håret med citron också!! :D
Imorgon slutar båda vid fem, så vi kanske ska till Outletsen eller kolla på en bio..Men om jag ska handla, måste jag ta pengar hemifrån.. och då vet jag att jag inte kommer spara ihop pengar här för att sen ta med hem.. Så vi får se :D 
 
Annars idag så har jag jobbat på. Simmade såååååååå himla lite idag att jag inte ens vill skriva hur länge de blev..
Men imorgon ska jag springa. Så det blir nog bra. Hoppas jag! 
 
 

LIU POST

Tjenare!
 
Här sitter en väldigt trött Lisa och skriver. Här har haft en fantastiskt rolig helg! Jag trodde verkligen att det skulle bli så himla tråkigt, men det här var en av det bättre helgerna. Diskussioner om kultur, ras, invandrare och allt sånt. Spontanutgång och 4 timmars sömn, och lite skype, starbucksbesök och nu är jag här. 
Helt slut!!!!!!!!!!! Vill inte somna på bussen, är på väg till Hamptons, skulle egentligen fått skjuss av en kille på skolan, så jag kunde få en "gratis" biljett till nästa helg, då ja vill till stan, men nej så nu är jag på bussen! (VÄRLDENS NÄST LÄNGSTA MENING?) haha
 

bästa frukosten

Godmorgon!
 
Jag har inte varit uppe så här tidigt sen mina föräldrar var här tror jag. Ja, förutom när Madeleine vaknat och Maggan  kört Tim till bussen, men i alla fall så är jag så ovan med det nu. Vaknar som vanligt innan klockan när jag har ställt den eftersom jag aldrig ställer klockan.. Jag har nyss ätit havregyrnsgröt med massa jordgubbar och blåbär, så det kan nog inte bli så mycket bättre? Jag håller mig i alla fall mätt till ett tiden med gröt i magen!
 
Jag kan inte säga att jag är speciellt taggad på att plugga i helgen.. Det jag ser framemot är jag kommer vara två timmar i stan!! Jag har inte varit där på snart två veckor. 
 
Igår kollade jag på Fight Club, ja jag vet hur har jag inte kunnat sätt den än, den var faktiskt riktigt bra. Lite små seg i början kan jag tycka men det kom igång sen och var riktigt intressant. Det är sjukt hur konstiga saker kan bli i ens persons huvud.
 

mer pengar till kläder

Tjena!
 
Nu efter att ha diskuterat med Kicki, Jennifer, Amanda och mamma, så har jag kommit fram till att jag köper en Iphone hemma istället med abonnemang. Telefonen blir till och med 100 kronor billigare om jag köper den hemma, så nu kör jag på de. Vilket betyder att jag bara har Burberryjackan på listan och någon schysst plånbok. Så jag kommer nog inte behöva oroa mig om att fylla min andra resväska sen.
 
Sitter fortfarande med bestlutsångest om när jag ska åka hem.. Det är ett svårt val..
 
Idag så har jag varit ute på en 4 km runda. Börjar komma igång igen nu!!!!!!!!!!!!!!! SÅ SKÖNT! Börjar jobba om fem minuter.. Och imorgon blir de att åka med Lina till CW Post. Vi ska ta en au pair kurs där ute,så vi blir klara med våra credits, flygbiljett- check!! :D
 
 

i feel so alone on a friday night

Godmorgon!
 
Även om jag inte har något speciellt liv just nu här ute i Hamptons, så känner jag att mitt liv är på väg att sätta igång igen. Fick mejl igår om att resa hem. Innan den 3 Augusti måste jag bestämma mig. Satt med sidan uppe igår och fick beslutsångest. På ett sätt känns det redan som jag är hemma, fast i någon stuga långt borta från alla, men det är jag ju inte. Herregud, Manhattan, hur ska jag egentlligen kunna lämna dig?
 
Måste fixa lite saker innan jag åker hem, Iphone och Burberry Jacka står högst upp på listan. Sen ska jag antagligen åka ut till outletena här om några veckor igen. Måste fixa lite jeans och sånt. Men jag känner verkligen hur kroppen ställer in sig på att åka hem, även om det är månader kvar. Men det går ju så himla fort. Kändes som jag var hemma för en vecka sen!!!!!!! Så sjukt.. Tror verkligen det bara är vi Au pairer som förstår den här känslan!
 
Iaf, igår så blev det en springtur innan jobbet. Och jag är så stolt över mig att jag bara åt ett äpple efter maten igår. Tuggummina tar ju i och för sig slut snabbare. Men jag måste sluta småäta! 
Idag ska jag nog ta en simtur. Men det blir om någon timme för poolgubben är här! 
 
Här får ni en av mina favvisar just nu!!!
 

Activia

Tjenare!!
 
Igår på min lediga dag så åkte jag till stranden, tyvärr blev det en missuppfattning gällande bilarna, så jag fick åka hem efter en stund. Men det gjorde inget för jag har ju en pool att ligga att sola vid. I alla fall var vågorna vid stranden sjuka.. Skulle ju egentligen inte bada i havet något mer, med tanke på den stora hajen, men att gå i vid kanten kan ju inte göra något? Förutom att man blir dränkt! Man hinner verkligen inte förbi vågorna, så dom splasha ner hela mig... lite pinsamt eftersom jag var helt själv.. 
 
Efter att ha solat och tagit det lite lugnt tog jag mig ut på en spring och PW runda. 9 kilometer gjorde jag. Och jag gjorde väl ungefär 50/50 av springen och PW. Är nöjd faktiskt. Vill inte komma hem och se ut som en donut.. 
Sen åkte jag till affären och köpte mig jordgubbar. Mamma, dom är ännu godare nu!!!
 
Idag så börjar jag klockan halv två, så om en timme. Har simmat i 20 minuter och gjort en 10 minuters träningsvideo och lite andra övningar. Just nu sitter jag på altanten och äter Activia.. trott eller ej, men jag äter yogurt numera.. Herregud, har jag vuxit upp?? 
 

cause baby you're a firework

Ah men hejsan!
 
Igår så hämtade jag barnen från Camp och sen åkte vi hem till poolen. Badade ett litet tag innan vi gick upp för att gå in och rita lite. Vi bakade även mint chocolate chip brownies. Och nej, det är inte så komplicerat. Inte när man bara behöver smälta smör och knäcka äggen. 
 
När jag hade slutat så skrev Malin och fråga om jag vill joina henne och en till au pair på stranden för att kolla fyrverkerier och det ville jag ju. Så jag körde till Cooper Beach och fick se många fina fyrverkerier. 
 
Idag börjar jag klockan tolv. Ska försöka ge mig ut på antingen en springtur eller en PW. Sen imorgon är jag ledig. Så då får jag se vad som händer. 

Sag Harbor

Hejsan!
 
Igår på min lediga dag så sov jag lite längre än vanligt. Tog en spring och powerwalk runda här i skogen. Käka massa god frukt och solade lite. Åkte till några affärer och blev lite Victorias Secret saker och två nya festskor rikare! Så att slösa pengar här ute kommer nog inte bli något problem det heller..
 
Vid halv sex tiden åkte jag in till Sag Harbor och strossa runt lite. Hur fint som helst, och oj va mycket mer folk det var. Killar finns, så att säga!! haha... Gick in i lite affärer och blev en basklänning och The girl with the dragon tattoo rikare :D 

Sedan träffade jag Malin som bor här ute. Jättetrevlig tjej. Vi satte oss vid strandkanten och prata i någon timme. Hon gick frisörlinjen så hon ska även klippa mig när hon får sina saxar :D Hur glad blev jag??? :D
 
 
Men nu har jag precis ätit mina två, lite för löskokta, ägg. Simmat i 20 minuter och sen gjort lite styrkeövningar. 
Ska lägga mig i solen nu i någon timme och läsa min bok!
 Ha det så bra :D

4th of July

Hejsan!
 
Idag så är det USAs nationaldag. Så vid halv tio tiden åkte vi in mot Southampton för att kolla på paraden. Vi stannade inte så länge men det var ändå kul att se. Det var så många människor och tydligen så nu har det kommit ut tusentals till Hamptons för att spendera sommaren. Paraden var väl inte så mycket att se mer än Baseball killarna. Annars var det bara varmt och fuktigt.. haha
 
Har varit i poolen två gånger idag. Kommer nog bli många turen ner i den poolen. Men jag klagar inte.
Och nyss har jag ätit mig proppmätt på grillad kyckling och grönsaker. Jag är så himla stolt över mig själv att jag äter mera saker nu. Grönsaker är så himla gott och när man blandar det med annan mat är det en senastion i munnen!!
 
Imorgon är jag ledig. Så jag kanske åker till stranden. Men jag ska inte bada mer i havet för en vit haj syntes för några dagar sen som var 5,5 meter. Så jag skippar nog havet. Annars ska jag nog åka in till Sag Harbor och gå och kolla runt lite. Annars om någon vill skypa imorgon så kan jag de :D
 

för 111e gången

I år. Imorgon ska jag sluta äta skit. Jag och Amanda slog vad ungefär två månader innan hon kom, att vi inte skulle få äta skräpmat. Jag höll det tills Jennifer och Kicki kom, men vi kom överens om att då fick jag äta.
Men än en gång har det ju gått över styr. Så imorgon, när sommaren börjar på riktigt, enligt mig, nu här, eftersom vi ska ut till Hamptons, så är det än en gång slut.
 
Så nu ska jag börja springa och simma varannan dag. Det borde göra susen innan jag ska hem. Längtar så mycket efter handbollen och fotbollen. Det är mer än ett år sen jag spela handboll nu!!!!!!!!!!!!! Helt sjukt!!!
 
Är så trött också. Blev inte mycket till att sova  i natt när Madeleine och Declan vakna vid två tiden, klockan var ju åtta på morgonen i Sverige. Så vid halv fyra kom en pigg Madeleine in till mig och fråga vart chokladen var som hon fick som Tack av Kiicki och Jennifer för att få ha bott här. Trötta jag svara bara att det tar vi imorgon. Men hon svara att hon skulle leta. Varmt som satan har det varit i rummet i natt också.
 
Aja, ska snart sova. Ska nog kolla litee på Jurassic Park först bara!!