hoffmaestro & timbuktu

Tjenare!!
Jag har haft en grym helg ska ni veta. Den började i fredags med att åka på bio med Kicki och se Bridesmaids. Shit vad jag garva!!! Den var i klass med baksmällan. Skrattade så mycket att jag vek mig av garv i en scen hahah.
Sen när vi var på väg hem så lyssna vi på the voice. Varje gång vi åker upp så blir vi alltid taggade på att gå ut och vi sa att vi måste gå ut någon gång efter vi varit på bio innan jag åker. En kvart efter så bestämmde vi oss för att dra ut!
Halv ett var vi framme vid UB och det var riktigt roligt faktiskt!! :D

På lördagen så åkte jag, Amanda, Henke och Johanna upp till Skeppsholmen för att kolla på Timbuktu och Hoffmaestro.
Först så åt vi på Jensen Böfhouse. Det var riktigt smarrigt att äta tre rätters. Och efterrätten var så grymt god!! Ska nog gå förbi och äta den nästa gång jag är uppe i Stockholm :p
Vi var uppe vid sju ungefär tror jag och Timbuktu kom inte igång förrän halv nio. Bra drag var det, men ännu bättre blev det när Hoffan klev på scen!!!! Kunde iofs bara några få låtar men det var grymt att vara på sin första koncert :D


sova ut 2.0

Godmorgon!!
Har sovit ut två dagar i rad nu, så skönt! Men båda dagarna har dom ringt och frågat om jag kan jobba. Just nu känner jag att jag ångrar att jag inte jobbar. Men jag kan heller inte jobba slut på mig faktiskt.. För jag ska jobba imorgon nu också. Katta frågade om jag kunde jobba och det kan jag!

Ikväll ska jag skypa med Sandra. Det ska bli skönt, roligt och nyttigt att få höra saker från hennes sida. Så man är lite förbered på vad som man kan hända. Det är tråkigt, återigen, att vi inte ses när jag kommer. Men Nickey tycker att det är både lärorikt att vara själv så man inte faller in i någon annans rutin eller vad man ska säga. För man måste ju hitta sitt eget sätt att jobba! :)

Ska ringa CC och fråga om lite saker jag ska skriva under också. Jag vill inte att det ska bli fel när jag ska till Ambassaden.


slänger in en riktigt mumsig bild på Ryan Gosling!! Inte för man ser så mycket av fejset men.. mmmm!!!

skype call with the family

Godmorgon!! ( Ja jag har sovit ut!!! :D )
Igår så skypade jag med hela familjen Baxter och Sandra. Det var roligt att få se alla "på riktigt". Vi prata mest bara allmänt, så om jag har några frågor ska jag maila dom. Fick en rundtur av Allison av huset. Shit va stort det är!!!
Längtar som bara sjutton tills jag får se det på riktigt. David, min värdpappa, är en riktigt skojare! Han säger alltid att man måste skratta åt hans skämt, och om jag inte gör de så kommer jag göra det dom andra fem gångerna han säger skämtet, haha!! Måste bara säga hur kass min engelska var igår.. Blir arg på mig själv!!!

Får se när vi pratar nästa gång. Dröjer nog inte allt för länge :) Efter samtalet kollade jag på Something Borrowed igår. Gryyyyyyyyym film!! :D


time to work again

Hejsan! Nu går jag snart in på min tredja kväll på riagården. Har en kvar sen så är jag ledig tills på söndag.
På lördag ska jag åka upp till Stockholm och kolla på Hoffmaestro och Timbaktu med Amanda och Henke! Ska bli riktigt kul. Det är min första konsert någonsin. Förhoppningsvis blir det några fler i USA. När jag är där vill jag helst se OneRepublic, The Script och Justin Bieber. Ja ja Justin hahah! Han är ju bra så varför inte? Allison kanske vill joina, vem vet! :D


Woho I'm going to USA

Godmorgon på er!
Igår så ringde värdmamman och berätta att dom löst problemen och att dom jättegärna vill att jag ska komma. Dom hoppades också att dom inte trodde att dom var någon knäppfamilj men det tycker jag inte! Så nu ni, NU SKA JAG TILL STROUDSBURG FOR SURE!!

Här är familjen Baxter+ deras nuvarande au pair Sandra! Jätte trevlig tjej :) Synd att jag inte kommer få träffa henne bara. Jag kommer dit två två veckor efter hon lämnat familjen.. (Jag har frågat om jag får lägga ut bilder på familjen och det får jag). Så dom här ska jag bo ihop med i ett år!!! :D Can't wait!!


don't know

Hej på er!
Tänkte att jag kanske ska berätta den senaste nyheten som fick mig besviken, ledsen och massa mer.
I tisdags så ringde min värdmamma och berätta att dom har haft lite problem och att det kanske kommer bli så att dom inte behöver ha någon au pair.. Självklart börjar jag gråta i telefonen eftersom man har ju liksom förberett sig på att åka till dom och det dyker upp så många frågor i sitt huvud om vad händer nu?
Det är inte bestämt ännu, men hon ska höra av sig inom några dagar om jag måste börja leta efter en ny familj..
Så tråkigt eftersom jag gillar den här familjen. Plus att jag köpt höstskor och jacka för att jag ska till ett klimat som liknar vårat i Sverige, kanske inte är such a big deal, men så mkt har jag börjat förbereda.

Men nu vet ni och jag skriver när jag vet mer!!

not the best news

usch.........mår pisssssss nu! Hoppas verkligen på det bästa nu!

new shoes- new york


Har beställt nya höstpjuks! Måste ha några snygga och sköna att glida runt i, i New York och Stroudsburg!
Längtar så sjukt mycket!!

i wish nothing but the best for you

Godkväll på er!
Den här helgen har varit väldigt rolig. Har gjort mycket som inte var planerat och då brukar det ju nästan alltid bli som roligast! Började i fredags med att jag tog en tur och hälsa på Ville. Vi åkte ut på hjälmaren och fiska och chilla lite. Såg tre bävrar!!!! Jag har aldirg sett någon i hela mitt liv. Såklart fick jag fisk också.. haha

I lördags så hade vi match och innan signalen sa jag att det känns som det kommer rulla in mål idag, och det gjorde det. Vi vann med 8-1!! Så jäkla grymma vi är :)
På kvällen åkte jag in till Amanda för att joina henne på en privatfest i strängnäs. Det var helt okej skratta sönder åt Henke haha :D

Idag så vakna vi upp och Amanda skulle till Emma för dom skulle shoppa. Då ville Henke följa med och sen så gjorde jag det också! :D Hitta en snyggt hösttröja :D

Men nu ska jag snart sova, ska bli så skönt!! :D

this is my good life, 2 months left!

Godmorgon på er! Det är en trött Lisa som skriver just nu. Jobbar på Järna trä den här veckan, så det betyder att gå upp vid fem.. Men det är välbehövligt så det är liksom lugnt.

Igår så var det två månader kvar tills jag åker!!! Och idag är det hela 61 dagar kvar!!!! :D
Allison, den äldsta tjejen och jag skriver på facebook ibland och så bad jag henne beskriva huset. Beskriviningen var klockren! Jag hade till och med en lampa i mitt rum ;D Det ni!! haha

Maila även Nickey,host mom, och fråga om vi kunde skypa någon dag. Så det ska vi väl göra snart.4
Men nu ska jag sminka mig... är så trötttttttttttttt!

bästa vädret

Tjena!
Har legat ute och solat sen nio imorse. Men nu är det dags för jobb till halv tio ikväll. Funderar på att kanske ta en promenad när jag kommer hem. Men jag får se, är ju själv hemma tills imorgon så kanske helt enkelt sätter på en långfilm! :)

Beställt hem Personbevis 120 alla relationer idag. Ska även kopiera mitt pass till polisregisterutdraget. Sen ska jag höra med min syster om hon kan fota mig till mitt visum.. Måste framkalla ett foto också :)

[X]  Skaffa nytt pass
[X]  Köpa resväska
[X]  Boka tandläkartid
[X]  Beställa Personbevis 120 alla relationer
[  ]  Skicka in polisregisterutdrag & agreement pappret
[X]  Ta kopia på körkort och slutbetyg
[ /]  Hälsoundersökning- 5 september
[  ]  Åka till Ambassaden och fixa Visum + förberedelsemöte hos Cultural Care, 13 september
[  ]  Köpa presenter till värdfamiljen
[  ]  Få mina flygtider
[  ]  Skicka in om internationellt körkort, ca 2 veckor innan avresa
[  ]  Ha avskedsfest, "ses om ett år fest"
[  ]  Packa
[  ]  USA here I come!!!

lite shopping!

Min kära vän Kicki ville se vad jag shoppat idag så lägger ut det här :)




såå ha så kul i Grekland nu!!! Bli inte allt för brun :( PUSSS ILY!