jag klagar inte! och glad är jag :D

Hejsan från värmen.
Igår så spenderades först med att åka med Maggan till Walmart. Köpte solskydd och cykelbyxor, det kan jag redan nu rekommendera till ni som ska komma och hälsa på mig.

((( UPDATE; KICKI OCH JENNIFER SKA KOMMA TILL MIG DEN 11 JUNI :D Vi ska bo på hotell mån-ons och sen ska vi ut till Southampton. Sen kommer vi antingen vara i stan en eller två dagar i slutet också :D :D)))

Så otroligt glad att dom kommer, trodde inte att dom skulle göra det :D :D  Cykelbyxor och klänningar! Det kommer inte gå och leva i något annat.. haha. Sen så fortsatte dagen med bad, lek på stranden och lite annat.
Vid halv fyra tiden så åkte jag och Linnea, mormorn, iväg för att shoppa lite.

Jag är nu ägare av en Polo Ralph Lauren stickad tröja, och jaha tänker ni nu.. Ännu en stickad tröja. Men vad ska jag göra? Jag är ju bara dum om jag inte köper en sån när den kostar 40 DOLLAR!!! Sen köpte jag mig även en tunn regnjacka för 30 dollar ungefär. Den är jag riktigt nöjd med för jag behöver verkligen en. Så nu är det bara Hunter stövlarna som väntat. Köpte mig också två vanliga linnen från Macy's. Vi åt god mat på ett ställe som heter Crackel Barre, tror jag. En köttbit och bakad potatis, mummma!!

Röd om ryggen blev jag också igår, så aloe vera inköptes samt lite kakor och chips..hihiiiiiiiiiiiii kommer bli en super dålig vecka för träningen..

Men idag då, tisdag, så har det bränt på rätt rejält. Brun är jag väl inte. Men jag är inte blek iaf. Så det är skönt. Jobba vill jag väl inte påstå att jag gör så mkt. Leker ju mest med barnen. Fick ett litet break så la mig och sola. Rätt som det var kommer svartaste ormen fram ur busken och lika snabbt var nog jag inne i huset.... USCH!!

Det har blivit lite dåligt med bilder.. Men jag lovar att det kommer komma :D
Imorgon blir det baseball!!! niccceeeeeeeeee


Bilden är tagen från våran backyard!

F L O R I D A

Jo men hejsan! Just nu ligger jag här i sängen i Florida. Flyget kunde inte ha gått smidigare och det tog nog bara närmare två och en halv timme att flyga. Så det var ju inte alls farligt.
Värmen då, jo men den sitter fint. De skönaste är nog att det är varmt i luften också. Vi gjorde inte mycket mer än att barnen bada i poolen och sen var det dags att sova. Men det kommer bli en underbar vecka.

I fredags så åkte jag och träffade Lina, Sandra, Anna och Sara i Hoboken. Vi åt tacos, blåbärs- och jordgubbspaj och drack lite vin. Tyvärr blev det en kort visit av mig för jag fick ont i huvudet. Inte pågrund av vinet utan att jag gått upp för tidigit och inte druckit tillräckligt.

I lördags så mötte jag upp dom tjejerna igen. Men innan det så köpte jag mig en ny bikini på Victorias secret. Den var lite mer neonig än vad jag sett i provrummet, men det blir snygg när man är brun!

Sen mötte jag upp dom inne på DSW, vilket är en skoaffär som säljer märkes skor för billigare pris och där blev jag med ett par skor också.. Lite ångest, men va fan. Jag lever bara en gång och det  är nu!
Efter det så köpte vi lunch på Whole Foods och satte oss i Union Square parken och åt. Sedan började vi våran shopping trip. Det tog flera timmar att komma dit jag ville och sen orka ingen av oss direkt shoppa. Eller jag stod nog mest för den gnälliga delen om att jag var hungrig. Så vi satte oss på ...... inte värt att nämna hahaa....

Sen blev det dags ör bio. 21 Jump Street. Ni som inte sett den. SE DEN NU!!!!!!!!!!!!!!!! Serrri, boka biljett nu. Så bra var den. Ska lätt se den igen. Och så ska jag se Hunger Games och American Reunion. Vi ska nog ha ett maraton innan vi ska se den :D Hur nice? Jäkligt nice :D


run run run run

Ett spinningpass började min morgon. Och till min glädje var den snygga instruktören tillbaka. Men............. han har förlovat sig. Jäkla skit. Där var det slut på den glädjen. Men han är ju fortfarande snygg att kolla på!!



Passet gick också jäkligt bra. Satte mig ner bara två gånger idag för att dricka vatten. Visst jag hänger inte med när man ska köra skitfort, det är så grymt jobbigt.

Igår så träffade jag Anna, Nicole och Linnea för lite snack. Det var trevligt. Tog en Sundae på Donken, mumma.
Sandra facebooka mig och fråga om vi skulle ha lite vinmys på fredag och det vill jag gärna. Ska bli otroligt varmt.
Solen har även kikat fram idag så det blir nog närmare 20-25 grader idag säkert!

Och just ja, Florida på söndag! Just saying.

gäsp

Godmorgon.
Idag är jag riktigt trött. Jag tror inte jag somna förrän klockan ett igår natt. Klockan skulle ringa vid halv åtta också. Men jag vakna lite innan och ändra till åtta. Gick på 30 minuters viktpass. Gäspa varje gång vi la oss ner... haha då är det illa. Men jag börjar jobba förrän om två timmar så då hinner jag vila upp mig.

Ikväll ska jag träffa Nicole. Det ska bli kul. Vet inte vad vi ska göra än, men det märker vi.



En falurågruts macka i Alanya hade inte suttit fel!!!!

skatteåterbäring!! <3

Tjolahopp!

Igår så började jag vid nio tiden. Jag och Madeleine gick och handla rosor ungefär direkt när jag börja. Sen när vi kom hem så skulle M och M på lunch med några av deras vänner. Så jag och Declan tog en filt och lunchbags med oss ut i parken. Det var så skönt ute. Kom hem vid halv två tiden och sen var det snart dags för Svenska Kyrkan.
Väl på svenska kyrkan så träffar jag en svensk mamma där som själv var Au pair för 19 år sen. Hon hade bott i Bridgehampton, vilket är i närheten där jag bor och hon sa att jag kommer leva livet där ute!! :D

Sedan slutade jag vid fem och då så tog jag på mig löparskorna och sprang 5 kilometer. Efter de så tog jag det lite lugnt och senare på kvällen mötte jag upp Nicole i parken. Vi satt och prata och hade det riktigt trevligt, men då helt plötsligt dyker en Raccoon(tvättbjörn) upp så vi hoppa upp från bänken. Vi gick och satte oss på en annan och då helt plöstligt dyker världens råtta upp. Fy fan!!! Jag och Nicole bestämde också att vi skulle börja ses mer på kvällarna! :)

Idag, tisdag, så var det dags att kollahur mycket man får tillbaka på skatten. Och jag är lycklig om man säger så!!! :D


vilken underbar helg

Hej på er!

Jag är riktigt dålig på att uppdatera, det kan jag erkänna. Men som jag har skrivit förut så händer det ju inte så mycket på dom dagarna jag jobbar. Men nu i helgen har det hänt lite grejer.

I lördags så var det St Patrick's Day. Jag hade inga speciella planer alls och jag fick leta runt lite om det var någon som skulle kolla på paraden. Det slutade med att jag gick dit själv. Och lite tur var de, för det var inte så mycket att se faktiskt. Jag hade blivit förvarnad om att det skulle vara massa människor som gick runt och va fulla, men jag tror inte jag såg en enda.. haha. Paraden bestod nog mestadels av människor som gick runt och spela på säckpipa. Men nu har jag sett det i alla fall. Även jag tog på mig en grön tshirt för att "hedra" lite. Men det fanns dom som körde all in alltså. Grönt överallt var det.


Väl när jag var på paraden så skriver Lina och frågar om jag vill joina henne och Sandra för lite bio och middag.
Visst ville jag det. Så jag gick hem och tog det lite lugnt, gjorde en kladdkakssmet och började käka den.
Fick ångest och gick till gymmet.. haha. Sen for jag mot Sandra och Lina vid halv sex ungefär. Vi åkte till Newport, där finns det nämligen ett Mall. Vi gick runt där ett tag och jag köpte mig en ny kuvert väska och en glee tröja med Kurt på! :D

Sen gick vi och köpte BBQ chicken på ett ställe. Haha det kändes så amerikanskt att sitta och käka dom. Kvällen bestod sedan av bigbrother, prat och sömn. Riktigt skön kväll!! Björnväckningen <3

På söndagen vakna jag vid tio tiden. Skypade med Kristin. Sedan gjorde vi i ordning oss för frukost. Gick till ett dinder, vilket också kändes amerikanskt! Beställde Egg och Bacon, mummma!
När vi var klara där så åkte vi inåt mot stan. Lämnade min väska och sedan tog vi an oss Central Park. Mycket sol och snack, så härligt!!! Älskar den här stan!!!!!!!!


Fick sedan en underbart god middag med ett glas vin här hemma. En riktigt stor köttbit!!!!!!!!!!! har cravat en så länge nu. Vi satt och prata och jag inser verkligen hur mycket jag gillar den här familjen!

Tänkte också nämna nu att på söndag åker jag till FLORIDA!!!! niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice.
Baseball på onsdag och lejonsafari på lördag. Ja jag lever livet.


kräkis

Tjolahopp!

Idag så tog jag mig tillbaka till gymmet. Är lite ledsen att jag missa gårdagen, men jag ville inte börja förtidigt.
Imorse mådde jag bra så då slog jag till. Det kändes att jag vara lite krasslig. Gjorde det mesta på den enklaste nivån idag. När jag kom hem så pratade jag med mamma och pappa ett tag. Pratade om allt och inget. Lika skönt som vanligt! Just nu har jag också gratis till alla hemtelefoner, så om någon vill att jag ringer, säg till!!!

Började jobba vid ett idag. Declan hade varit hemma idag också för att han hostat så mycket. Vid halv tre så hade Madeleine och Maggan åkt till ballet och då var de vår tur att gå till Construction. Så när det var dags för pee pee så blev han världens jobbigaste unge, ville inte gå dit, inte kissa och sa att han ville sova... Sen kände jag och Linnea på hans panna och ja febern var tillbaka, så det var ju inte så konstigt att han inte ville gå. Och tur var väl att vi stanna hemma. För när vi sen skulle gå och ta medicin så hann vi inte mer än in i köket tills han kräktes. Det var det brunaste kräken jag sätt och den spruta ut en meter!!! Så att han var en liten jobbig unge, det kan jag förstå. För jag är nog inte heller så glad av mig när jag vill spy.

Så vi satte oss och kolla på Cars och sedan när dom andra kom hem så gick han och la sig. Så jag och Madeleine åt mat. Kollade sedan på Ariel, efter det var de läggdags. Men där kom det fram en dam som inte ville sova. Börjar gallskrika och total vägrar. Så jag ger henne 5 minuter att leka och sen är det dags. Men skriket kom igen.
Jag tog henne till mitt rum och där lugna hon ner sig. Så vi gick in och la oss. Såklart har Declan vaknat och går ut från rummet, vilket gör så att jag följer med honom ut för att fråga vad det är. Då kommer Madeleine ut och vill leka.. Gallskrik nummer tre. Fick henne i säng och sedan somna hon på 2 minuter. Den tjejen var trött.

Så nu sitter jag här, hostar lite grann. Men en god fruktsallad inväntar!!


tårarna bara sprutar

Tjena tjena!!

Denna helg har jag varit ledig. Typiskt är ju att man går och blir lite sjuker. Hosta, täppt i näsan och lite feber har varit mina hemska vänner i helgen. Har till och med snytit mig så att jag pressat ut tårar... kanalen fick väl så mycket tryck eller något! Men min bra vän har varit Josefin. Jag tog tåget ut till henne i fredags. Kom fram strax innan sju. Vi drog hemåt och satt där ett tag. Sedan bestämde vi oss för att bara ha en myshelg. Inget festande och istället bara chilla. Vi bestämde oss sen för att åka runt lite med bilen vilket gjorde att vi hade närmat oss Cheesecake Factory. Jag har aldrig ätit där så jag köpte mig en Dulche De Leche Caramel bit... Till min glädje var den inte alls något speciellt, vilket då också gör att jag aldrig behöver äta där igen!! :)

På lördag morgonen så vakna vi tidigt och vilket väder vi hade. Vi hoppa i skorna i våra pyjamaser och drog till en privat strand som Josefins familj är "medlemmar" i. Fint var det, men jäklar vad det blåste, så vi åkte hem lika fort igen. Sedan satt vi på altan och solade lite. Var så grymt skönt.

När vi hade fixat i ordning oss så drog vi till ett av New Yorks störta Mall... och ja det var verkligen stort och mycket folk.... Herregud tänkte jag, om det här hade varit Sverige på en sån fin dag hade alla solat! haha.
Jag köpte mig ett till par Levi's jeans short, denna gången var dom ljusa. Så nu har jag så det räcker i sommar.
När vi kom hem så chillade vi framför tvn och sen åkte vi och köpte thaimat och kom hem perfekt till National Treasure på tvn! Efter den filmen var klar så var vi inte uppe länge till.

Söndagen vaknade jag tydligen en timme senare också. Hade ingen aning om att man skulle ändra klockan! Men vi satte oss ute igen och denna dagen fick tröjan åka av för min del. Har fått färg och linjer!!!!!N USCH, så jag är glad. Slipper jag se ut som ett lik. Vi bestämde oss sen för att åka till någon strand och gå. Så vi for till Long Beach, södra delarna av Long Island. Vi insåg, nästan, vilket liv vi kommer leva i sommar... Det är helt sjukt.
Jag har då inte fattat det än.

När jag kom hem igår så mådde jag sämre igen. Så ipren och alvedon fick hjälpa mig lite. Och det har dom gjort. Väntar bara på att jag ska börja må igen... hahahaha
usch ...


mmm....mango

Just nu är det den meningen som gäller. Men när jag kommer hem så har faktiskt bestämt mig att jag ska få börja äta en chokladkaka i månaden! Haha, det låter bra nu, men vi får väl se vad som händer.

Igår så var jag och Declan på playdate. Vi gick direkt med det andra barnet till the hippopark, nere på riverside.
Det var jättefint där så måste verkligen gå dit och sätta mig någon dag när väder är fint.
Och det var de igår och idag med. Vi har redan tolv grader ute och klockan är åtta på morgonen!! NU vet jag ju inte om det stämmer helt men ändå. Så vid halv tio ska jag möta upp Anna och Nicole för en liten powerwalk i parken.

Trodde jag skulle bli sjuk igår kväll. Åt massa frukt, så det var gott. Men jag vaknade mitt i natten och slängde i mig en ipren faktiskt, vände mig i sängen så jag låg där fötterna brukar vara och så sov jag som en stock. Vakna av mig själv nu, så det var prima. Nu ska jag snart äta det godaste målet på dagen, frukost<3

Pratade med Josefin igår också, vi ska baka bullar och chokladbollar i helgen. Vi ska åka försöka planer in en trip till Washington DC i april! Då ska det vara jättefint där nere för Cherry Blossom träden blommar!! :D


i will never be the same without you

Tjenare folket!

Kom hem från gymmet för ett litet tag sen. Jag hoppas och tror att jag börjar se lite skilland på mig nu. Men how knows? Imorgon blir det nog dock att vila från gymmet för vi ska ha au pair möte på kvällen. Där ska vi få en kurs i självförsvar och dom sa att det skulle bli jobbigt. Så det får vi väl hoppas!

Annars då, jo jag jobbade igår. Madeleine hade ballet och det var min tur att följa med dit. Satan i gatan va varmt det blir i den där korridoren när alla kommer. Trodde jag skulle svimma för all luft försvann.... haha.
Cant imagine how it will be like in the summer........... Vill nästan inte att ska bli varmt på grund av det... haha.

Idag så har både Madeleine och Declan playdates. Jag ska antagligen gå med Declan och sedan får vi väl se hur det blir. Är redan jättefint väder ute idag. Så jag hoppas vi kan vara ute i någon timme.

Längtar ihjäl mig till helgen också. Jag är ledig. Jag och Josefin ska mötas upp här i stan på lördag och kolla på Melodifestivalen! Det ska bli roligt. Sen ska vi ta oss ut till henne. Jag hoppas på att få göra chokladbollar... MUMS :D


En utav alla ute kvällar i somras/höstas!

extra ledig

Tjenare tjenare!

Dagarna rullar på som vanligt. I helgen var vi ute i Southampton. Där bjöds det på potatisgratäng(MUMMA), childrens museum, upptäcksfärd med mera. Jag körde även lite bil och det är alltid lika skönt att få sätta sig bakom ratten igen.

Idag (måndag) så började dagen med att möta Susan för att gå till gymmet. Idag var det killer workouten.
Bishop heter han som håller i passet och fy fan.... Han verkar ju vara the terminator eller något. Det är jobbigt. Tror inte att det finns någon så bra i Strängnäs. Jag hatar honom, men jag älskar han också!! haha

Sen när jag kom hem hade jag fått mina silkesdroppar och silver schampoo. Och när jag kom ut ur duschen så fick jag sms av Maggan där hon sa att jag fick vara ledig för att det varit en så lång helg. Skönt tänkte jag!
Det jobbiga med att vara ledig en vardag här i city är att många andra är inte det. Så jag shoppade ju såklart ännu mera. Wips så var lönen  borta................................................... Köpte mera saker på HM........... Sommarkläder iofs. Hitta Levis shorts också så det var väl nice. Men nu är det Florida som gälller!!

Lite sånadärna hade ju inte suttit fel!!! Svenska chips är så jäkla goda!!!!!!!!!!!!! :D

Skaffade så jag kunde ringa gratis hem i 30 dagar också. Så ringde till mamma, Margareta och Kennet och farmor. Jäklades lite med pappa också och ringde till hans jobb 2 minuter innan dom skulle stänga ;D haha

I like how it feels

Tjaaaaaa

Hur är läget?
Med mig är det bara bra. Längtar tills imorgon, då har jag och Kicki återigen slagit vad om att inte äta något dåligt. Denna gången är det 200 kronor det gäller! LISA TÄNK FLORIDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igår så var jag ledig. Började med ett spinningpass med min underbart snygga instruktör <3 heehehhe

Fast jag skulle inte bli förvånad om han glider på andra sidan av stängslet.... Men men............
Efter det gick jag hem och stressa gjorde jag ju inte direkt. Hade absolut inga planer på vad jag skulle göra, för alla jobbade så. Men tillslut bestämde jag mig att gå på The Metropolitan Museum of Art. Hade ingen aning om vad som fanns där inne. Det är i alla fall den byggnaden där Gossip Girl äter lunch i första säsongerna. Men där inne var det som man steg in i en annan värld. Det var massa egyptiska saker. Riktigt ballt faktiskt. Ska lätt gå dit flera gånger.

Det där är en wine cooler. Det skulle vara något va mamma?

Var inte där så länge. Kilade över till Steve Madden i hopp om att hitta stövlar. OCH YES, äntligen fick jag i mina vader i ett par som inte var fula, utan riktigt snygga! :D Dock fattigare, så nästa vecka får jag inte göra av med mer än 50 dollar!!!!! hahaha