1, 12, 22

Dagar kvar tills det händer lite saker. Imorgon är det en dag kvar till Niagara Fallen. Känns som det var sjukt länge sen jag bestämde att jag skullee åka dit. Sen är det 12 dagar kvar tills mina BFFs kommer hit och 22 korta dagar kvar till min familj kommer, Emma kommer dock saknas..

Igår så fick jag finbesök från Hoboken. Lina ville ta en PW i fina Central Park. Men så fort vi klev utanför dörren så börjar det droppa från himmelen. Men vad är det, säger två fotbollsbrudar. Men när vi kommit 1/4 av rundan så börjar det åska rätt över huvudet på oss så vi hoppa igång och sprang resten.

Idag så har jag inte gjort mkt. Har börjat kolla på Greys Anatomy igen. Säsong 1. Och jag fortsätter med SATC.
31 dagar har det också gått sen jag och min syster slog vad om en sak. Så det känns riktigt nice också.
Men nu ska jag möta upp Nicole och Anna för en PW. Mina vänner, vi hörs!!!

PS!!! När jag kollade på videon JULIARESAN så upptäckte jag en inspirerande blogg. Helt otroligt vilken stark människa!!!  http://cancerlivsstil.blogg.se/




det är där de händer

Tjenare!

Är hemma i NYC efter 2 dagar i Hamptons. Igår, mot min absolut egen vilja eller inte, så tog jag bilen till Bridgehampton där det finns lite olika affärer. Även fast jag inte vill så kan jag inte motstå att handla när jag hittar något jag vill ha, så det blev två nya linnen inne på American Eagle och två Ralph Lauren tshirtar. Jag får resonera så här helt enkelt: En eller två mindre saker att handla när min vänner och familj kommer. Det är bara 15 dagar kvar tills Kristin och Jennifer landar.. Aa om en timme ungefär då!! :D

När jag kom hem från affärerna så hade solen tittat fram och jag la mig på solstolen framför poolen och sola. Palla bara ligga där i 1,5h för det var såååå varmt! Fattar inte hur jag ska klara värmen i Augusti.. haha....

Igår skulle jag jobbat till elva. Men dom kom hem från restaurangen vid kvart över åtta. Och då säger Maggan att det går en buss om en kvart. Så jag slängde ihop grejjerna och åkte. Bussturen gick fort, speciellt när SATC är igång på datan.

Men nu sitter jag eller nej jag ligger i sängen och klockan är halv ett på morsdag och jag har absolut INGET att göra. Inga planer alls.. Så ja jag vet inte var den här dagen ska leda mig, iaf inte med en budget på tio dollar.. haha............................... mitt liv........ Tur att jag har staden. Vore så gott med popcorn och glass ikväll.. Men nej. Sen är det ju värsta party dagen idag också eftersom det är Memorial Day imorgon. FÅr väl se om jag hittar någon att dra ut med.

Men nu till min kära, underbara och bästa mamma! Jag önskar jag var hemma idag så jag kunde bjuda på en supermiddag, men det är jag inte. Men ett skypesamtal är inte fy skam det heller! Älskar dig!!!


BtW, det är meningen att ni ska kolla på mina video inlägg ;)

hejsan!!


summering!


den ständiga frågan


Hur ska jag kunna leva någon annanstans än här sen?????????????????????????????

Jag har haft en super dag idag. Jag började med att ta en promenad imorse, värt att veta att jag inte varit på gymmet alls den här veckan (HEHEHEHHEHE), satte mig i solen och bara tänkte. Vart ska jag sätta mig i Åker?

Sedan hämtade jag barnen på skolan och gick direkt till Hippopark. Declan lekte på med en av hans klasskompisar och Madeleine likaså. Vi var väl där nämare två timmar. Satt och prata med en annan nanny. Hon hade precis gjort slut med sin kille. Så vi prata mest om de.. Hon kanske ska ut på samma ställe som jag ska till imorgon. Så det blir bra. Efter parken följde dom med oss hem och lekte ett tag. Vid fyra tiden gick dom och samtidigt passa vi på att gå till affären för att köpa en ost till en maträtt. Självklart köpte jag fel, men det blev gott. Pasta med grillad kyckling och roasted red peppars med ost då då. Så nu har jag nog ätit pasta för ofta dom senaste två veckorna. Det är slut på de nu. Madeleine var så trött så ögona åkte igen på henne när vi satt och åt... stackarn.

Dom gick i säng halv sju, men Maddi är en kämpe och hur söt som helst!!

även om jag inte borde

Så kan jag inte låta bli att handla om det är något jag verkligen vill ha och faktiskt behöver.
I måndags när jag var ledig åkte jag Anna och Nicole till New Port för att handla på ett Mall. Jag tog med mig pengar UTIFALL att jag skulle hitta något. Målet var att hitta ett par nya klackar. Och vad händer? Jo första affären jag går in på, så slår jag till. TJING- ett par steve madden pumps rikare!! Lite stora dock, så jag köpte till saker man sätter i hälen. Kan till och med behöva ett par till, om mot förmådan inte mina fötter svullnar :p

Måste träna att gå i dom lite mer, men sen är dom redo att dansas i!!!!

 


helg update: utgång, utgång, park

Hej, vilken underbar dag det och man kan vara som är och leeva tilllsammmans!!! (introsången från Arthur eller något) haha. Skämtåsido. Jag har haft en så himla bra helg här.

I fredags började det med att jag sprang en liten runda. Sen började jag jobba vid tolv. Hämtade barnen och gick till en lekpark med deras kompis. Vi hade playdate med honom, så det var skönt för då går verkligen dagen superfort och barnen lekar för sig själva. Så vi åt middag där och allting. Men under dagen så smsar Nicole mig och frågar om vi ska dra ut. En promoter skulle nämligen till greenhouse, en club där typ Rihanna, Drake mfl, brukar hänga!
Och Nicole har verkligen velat gå ut där. Så jag kunde inte säga nej även fast jag skulle upp och jobba lördag.
Så när barnen somnade på kvällen hoppa jag in i duschen och gjorde i ordning mig.
Gick och köpte bacardi mojito!!! <3 Sen vidare till Nicole.

När klockan blev halv elva började vi röra oss mot klubben. Kommer dit till elva precis som vi blivit tillsagda. Men nej då kommer inte Jeannephille förrän tolv. Men innan jag ens hinner svara på hans sms, så får jag ett till där det står att jag ska ringa en kompis till honom. Så jag gör det och han står brevid mig. Så vi går in med honom. Och vi kommer in utan problem!! :D Det var iofs nästan inget folk där när vi kom in. Men det gjorde ingenting.
Kvällen i sig var grym! Klubben var as bra, bra musik och det fanns faktiskt utrymme att röra sig litegrann!

Lördag- jobb. Började klockan nio. Upp vid åtta och duscha. Tur att man inte blir bakis alltså. M och Ds skola hade spring fair. Vilket är ungefär som ett öppet hus. Så vid elva var vi där, riktigt fint väder var där också. Dom hade allt möjligt att göra. Hoppborg, ansiktsmålning, hälla i sand i olika färger, minigolf osv. Vi komhem därifrån vid halv två. Barnen lekte på alldeles för sig själva och jag satt mest ner och kolla på dom. Strax efter fem så kom en barnvakt som skulle jobba efter mig. Så hon och jag satt och prata. Hon är också från Sverige. Sen var det bara påt igen. In i duschen och fixa sig. iväg till Nicole, iväg till Lina. Äta pizza, dricka lite champis, och sen till klubben. Ajna blev det den gången. Stort var det där inne och det fanns verkligen rum för att dansa. hade roligt. Men kände att jag skulle hem lite tidigare. Gick från klubben vid två ungefär. Går till subwayen. Träffar en indisk kille från London där som jag börjar snacka med. Hur trevlig som helst! Ska man flytta dit kanske? Närmare hem om inte annat sen :p Så jag var hemma vid 3 tiden.

Söndag- vaknar upp vid elva!!!! SÅ SKÖNT. Spenderar hela dagen i parken med hela tjejgänget och Filip. Blev lite brunare. Sen käka vi på ett asiatiskt ställe på kvällen.

UNDERBAR HELG!!!! bilder kommer senare!!

hallelelja hallelja!!!

Okej, träningsupdate.............
Blev bara ett varv imorse, vilket är 2,5 km. Bättre än inget. Men det kändes som jag sprungit 10 varv för jag var så svettig när jag kom fram. Det har varit en otrolig varm dag och fuktigt som satan i luften. Det hjälper ju inte heller att man måste gå på lite till barnen skola eftersom jag gick och köpte frimärken först. Så efter att ha gått 10 block så rinner svetten i pannan på mig när jag kommer upp till barnens klassrum. Vilket är högst upp. Trångt oh fyra trappor, hell yeah!! Men ändå är jag typ det enda som måste ta av mig för att jag är så varm. Är dom andra nannysarna superheroes eller??

Sen jobbade jag på. Declan och Madeleine var på bråkhumör och delade inte med sig av något. Gör dinosaurie händer mot varandras ansikten och tar tag i varandra.. Declan total vägrade ta på sig kläderna efter han hade gjort nummer dos.. Så efter ca 10 minuter av skrik och gråt säger jag att jag hjälper honom men att då blir det time out. Där ångra nog den killen sig rejält. Men men...

Mötte upp Anna vid åtta och gick två varv runt reservoiren. Så det gjorde inte så mkt att jag inte sprang två varv.
Har nyss käkat ett fruktskål och kollar på BB !! Möttes också av att det fanns hushållsost i kylen!! HALLELELJA HALLELELJA!!! och lite svensk inspirerat bröd!! mums

Vill också bara sända en tanke till Jennifer och hennes familj idag. Ni är bäst och starkare än vad ni tror. Älskar er alla. Ta hand om varandra nu!! <3


idag vankas ännu en springtur

Godmorgon.

Istället för att gå till gymmet idag så ska jag ut och springa. Igår blev det 6,5 kilometer. Men idag blir det nog bara två varv runt the Reservoir eftersom det regnar litegrann.

Annars då? Ja jag vet inte. Åkte förbi Calvin Kleins hus i Hamptons i helgen, fick reda på en secondhand butik med bara dom stora märkena, drack en super god smoothie( AMANDA, den är super nyttig och riktigt jäkla god) som kosta 12 dollar...

Jag hoppas verkligen vädret blir bättre snart. Men tydligen är våren här nästan som höst i Sverige, regn regn och åter regn. Så det är lite dystert just nu. Tror jag inte varit i parken med baren på två veckor nu. Jag har ju lovat mina nära och kära att dom bara ska packa klänningar och cykelbyxor, måste jag ändra mig nu helt plötsligt? haha

Tänkte bjuda på några bilder från i helgen och den grymma utsikten!!

 

 


PRIMA SKINKA, JAPP JAPP

Följ min blogg med Bloglovin

det är dom här kvällarna man kommer minnas

Ett inlägg vore väl lämpligt nu efter en helg.

Jag började helgen i Southampton. Kollade på förra veckans glee och vampire diaries. Såklart blev det fredagen BB avsnitt också. Vad skulle jag göra utan de?? Ha ett liv kanske? haha

I lördags så jobbade jag och efter lunch så tog jag och Maggan en tur i bilen med barnen så dom fick sova lite. Då visade hon runt mig vart man åker för att lämna sopor, vart stranden ligger och hur man kommer in till Southampton. Jag, Jennifer och Kicki ska ju vara där några dagar, så vi tänkte att det var lägligt att jag lär mig de innan dom kommer. Sedan hoppa jag på 3.30 bussen tillbaka till stan. Väl hemma i Manhattan igen så skyndade jag mig på HM för att köpa nya svarta byxor. Använde svenska kortet.... fan.. haha.. Hoppas på crosstown bussen och gick sedan för att köpa vin. Vilket funka fint den här gången också. I lördags var det provsmakning på Tequila...... fy fan va äckligt, brände sönder tungan.

Nicole kom hem till mig runt sex tiden och jag började göra i ordning mig. Anna kom lite senare och nu väntade vi bara på Malin. Beställde hem mat, vilket tog typ 1 timme att få hem. Men gott var det. Fast nästa gång käkar jag nog hellre där så maten är varmare.. haha...

Vid halv elva tiden drog vi till förfest hos ett par svenska killar. Dom bor på 45e våningen med fetaste utsikten över Empire State Building. Värsta bra musiken och härligt folk. Vid ett tiden drog vi till Veranda. Och som jag borde vetat, lika trångt som vanligt. Spelar någon ingen roll vart man går, det är nog lika fullt överallt. Staden har ju ändå typ 8 miljoner invånare.. haha..

Nicole och jag var hemma vid kvart i fyra. Somna gott och vakna vid tio tiden. Chillade sönder, kollade SATC och sen mötte jag upp Nicole och Linnea i parken på eftermiddagen. Somna på filten innan dom kom också.. haha. SÅ SKÖNT!!!


jag förstår inte att jag bor i NYC!!!!

Jag ligger ofta och tänker på det. Jag förstår verkligen inte att jag är här. När jag går på gatorna tänker jag inte på alla höga byggnader och allt folk ( a förutom på Times Square då). Det känns som jag har varit här så himla länge.
Jag har mina ställen jag går till om jag vill köpa mig något och äta. Jag har mina snälla vänner, som jag är så glad över att jag träffat. Men nu om lite mer än en månad så kommer mina två absoluta favoriter och jag fattar det inte ens!! Förstår ni hur sjukt det är, när man inte sett varandra på, då blir det åtta månader, så kan man helt kunna vara med varandra igen. Jag måste verkligen ha dom bästa vännerna som kommer hit och hälsar på mig. Jag kommer verkligen uppskatta det så otroligt mycket!!!!!!!!!!! Mina fina, Jennifer och Kristin! <3

Tänk om jag fortfarande var kvar i Stroudsburg. Jag hade vägt 100 kg vid det här laget. Fast jag försöker föreställa mig var jag hade varit nu om jag inte fått den här familjen. Jag tror jag hade varit hemma.