CANAL STREET AND SOHO SHOPPING

Först och främst vill jag gratulera min fina vän Anna! Hon fyllde 20 år igår, grattis! :D
Eftersom det var hennes födelsedag så vill hon äta på resturang. Så vid halv två började jag röra mig mot Union Square. Max Brenner var destinationen, dock hade jag inte aning om hur många som skulle komma dit. Vi blev ett gäng på 9 tjejer. Anna, Jag, Klara, Sandra, Nicole, Linnea, Jana, Laura and Vivian! Jag beställde in en smarrig pizza, grymt god var den. För mig blev det ingen efterrätt eftersom dom specialiserar sig på choklad.. haha tur i oturen? (två dagar utan något dåligt och jag cravar white cheddar cheese popcorn!!!)





När vi ätit klart bestämde vi oss för att dra till central park och gunga. Förutom att det kanske tog 1,5h att hitta gungor( precis vid mig, haha). Men det var trevligt att gå och prata med alla.



Jag, Anna och Jana ville inte riktigt avsluta dagen. Så vi bestämde oss för att gå och se på en bio. Det blev filmen GONE, med Amanda Seyfried. Den var sisådär men det var något att göra :)

Idag(måndag) så var jag ledig igen. Och jag bestämde mig för att åka ner till Canal street. Kenza tipsade om några ställen där nere så jag kilade ner. HAr precis kommit hem efter en fyra timmars runda. Och det känns i kroppen. 4 timmar promenad och så tränade jag ett pass imorse.. Jag kommer somna gott.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback